Καλησπερα παιδια και χρονια σας πολλα.κατοχος και εγω του redmi note 3 pro με ξεκλειδωτο το bootlocker του και εφτασε η ωρα να τα σβησω ολα και ξανα απο την αρχη. επειδη εχω καιρο να παρακολουθησω θα ηθελα να μου πειτε τον ποιον ευκολο τροπο για back up και την διαδικασια επαναφορας
Σβησιμο και παλι απο την αρχη [SOLVED]
-
-
Αφού θες να τα σβήσεις όλα και ξανά από την αρχή... δεν παίρνεις backup για επαναφορά. Τα περνάς όλα από την αρχή.
Σώζεις σε έναν δίσκο τις φωτογραφίες, την μουσική σου και ότι είναι copy paste και τα υπόλοιπα (ρυθμίσεις και εφαρμογές) τα βάζεις από την αρχή.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
το καλλίτερο είναι πέρασμα σε fastboot της τελευταίας official dev ή global και άμεσα πέρασμα εκ νέου twrp και φλασάρισμα της ελληνικής.
-
-
επειδη δεν θελω να μπλεξω πολυ δεν τα πολυ παω καλα θελω εναν γρηγορο απλο και safe way
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
screenshot
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Δεκ 29th 2017, 7:31pm ===============
τι προτεινεται? -
Το πιο απλό είναι να κανεις factory reset. Και γιατί έχεις μείνει σε αυτή την Rom δεν σε έβγαλε να κάνεις update;
Redmi Note 3 pro -
μου εχει βγαλει να κανω update την 7.12.28
Κάνε πρώτα factory reset αν έχεις mi account φώτο, επαφές, video θα τις κατεβάσει αυτόματα εφαρμογές καλύτερα να τις περάσεις από την αρχή.
Και μετά κάνε και το update
Redmi Note 3 pro -
ωραια θα δοκιμασω αυριο γιατι παω δουλεια και αν κολησω καπου ξανα στελνω σας ευχαριστω πολυ ολους
ολα καλα τελικα. ευχαριστώ πολύ καλη πρωτοχρονιά σε ολους
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0