Διαφήμιση

Αγορά Xiaomi Redmi Note 4X από επίσημο κατάστημα MUI Store (Golden Hall)

• Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου φίλε και εγώ το διαπίστωσα ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αυτή

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ταχύτητας στις μέχρι τώρα συσκευές (Lenovo/Motorola) που χρησιμοποιώ ούτε φυσικά στις κάρτες μνήμης που χρησιμοποιώ (Class 10 UHS 1-3) ίσως επειδή αγοράζω χρόνια επώνυμες μάρκες (Kingston/SanDisk) ποιος ξέρει...

άρα το στενό οικογενειακό μου πρόσωπο για το οποίο προοριζόταν το συγκεκριμένο τηλέφωνο μπορεί να το χρησιμοποιήσει

λογαριασμοί φτιάχτηκαν στο MUI και στο GOOGLE κατέβηκαν από το google play store και ενεργοποιήθηκαν το Zoner Free Antivirus (Anti-Thief) - Prey Anti-Thief - Stolen Device Tracker - Google Find My Phone - MUI Find My Phone αν και μέχρι τώρα είναι αχρείαστα καθώς κανένα μέλος της οικογένειας δεν έχει χάσει τηλέφωνο.

Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους/ες με υγεία και ότι άλλο επιθυμείτε να το έχετε

Σας ευχαριστώ όλους/ες
    • Οφείλω να πω ότι δεν γνώριζα ότι υπάρχουν εταιρείες που δεν έχουν κλειδώσει αυτή την δυνατότητα...κάτι μάθαμε και σήμερα :)

Καλή χρονιά !!!
    • Ο/H ikorolis έγραψε:

Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου φίλε και εγώ το διαπίστωσα ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αυτή

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ταχύτητας στις μέχρι τώρα συσκευές (Lenovo/Motorola) που χρησιμοποιώ ούτε φυσικά στις κάρτες μνήμης που χρησιμοποιώ (Class 10 UHS 1-3) ίσως επειδή αγοράζω χρόνια επώνυμες μάρκες (Kingston/SanDisk) ποιος ξέρει...

άρα το στενό οικογενειακό μου πρόσωπο για το οποίο προοριζόταν το συγκεκριμένο τηλέφωνο μπορεί να το χρησιμοποιήσει

λογαριασμοί φτιάχτηκαν στο MUI και στο GOOGLE κατέβηκαν από το google play store και ενεργοποιήθηκαν το Zoner Free Antivirus (Anti-Thief) - Prey Anti-Thief - Stolen Device Tracker - Google Find My Phone - MUI Find My Phone αν και μέχρι τώρα είναι αχρείαστα καθώς κανένα μέλος της οικογένειας δεν έχει χάσει τηλέφωνο.

Σας ευχαριστώ όλους/ες
      Και εγώ με τέτοιες "επώνυμες" κάρτες έχω διαπιστώσει την πτώση ταχύτητας και τέτοιες ήταν όσες μου έχουν βγει ελαττωματικές στο παρελθόν (Kingston 32GB αγορασμένη από το eshop η τελευταία που "έσκασε" πάνω στο 3μηνο κιόλας). Δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλές "ανώνυμες" εξάλλου. Τα apps που έχεις βάλει νομίζω δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο από όσα προσφέρει η miui και το google από μόνα τους. Και τα 2 δίνουν τρόπο εντοπισμού αν κλαπεί το τηλέφωνο, η δε miui έχει ενσωματωμένα antivirus και μάλιστα 3 διαφορετικά! Τσάμπα φόρτωσες το τηλέφωνο...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H theopan έγραψε:

Ο/H ikorolis έγραψε:

Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου φίλε και εγώ το διαπίστωσα ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αυτή

Σας ευχαριστώ όλους/ες
      Και εγώ με τέτοιες "επώνυμες" κάρτες έχω διαπιστώσει την πτώση ταχύτητας και τέτοιες ήταν όσες μου έχουν βγει ελαττωματικές στο παρελθόν (Kingston 32GB αγορασμένη από το eshop η τελευταία που "έσκασε" πάνω στο 3μηνο κιόλας). Δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλές "ανώνυμες" εξάλλου. Τα apps που έχεις βάλει νομίζω δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο από όσα προσφέρει η miui και το google από μόνα τους. Και τα 2 δίνουν τρόπο εντοπισμού αν κλαπεί το τηλέφωνο, η δε miui έχει ενσωματωμένα antivirus και μάλιστα 3 διαφορετικά! Τσάμπα φόρτωσες το τηλέφωνο..
      προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει καμία πτώση ταχύτητας στο δικό μου κινητό ούτε μου έχει "σκάσει" καμία κάρτα μνήμης (kingston/sandisk) από την πιο μικρή 16gb έως την μεγαλύτερη 256gb καθώς τις χρησιμοποιώ συνέχεια.

ότι αφορά τις εφαρμογές ναι καλές είναι της MUI και της GOOGLE για αυτό είναι ενεργοποιημένες

συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω σε ότι αφορά το Prey Anti-Thief (Paid) είναι ότι το καλύτερο
      όπως και για το Zomer Free Antivirus δεν βαραίνει καθόλου είναι ελαφρύ και το καλύτερο χαρακτηριστικό του σε συνδυασμό με το Truecaller είναι το "Phone Filtering" ξεφορτώνεσαι μια και καλή τους ανεπιθύμητους.

ότι εφαρμογή χρησιμοποιώ (μπορεί να είμαι άσχετος με τα smartphones/tablets) αλλά είναι δοκιμασμένη

στο δικό μου κινητό lenovo/motorola moto g4 plus / tablet google nexus 7
      και μετά τα έβαλα στο κινητό xiaomi redmi note 4x / tablet lenovo tab2 10.1" που χρησιμοποιεί το συγγενικό πρόσωπο

=============== Ιαν 2nd 2018, 8:32pm ===============

Ο/H NasDriver έγραψε:

Οφείλω να πω ότι δεν γνώριζα ότι υπάρχουν εταιρείες που δεν έχουν κλειδώσει αυτή την δυνατότητα...κάτι μάθαμε και σήμερα :)

Καλή χρονιά !!!
      Αν σκεφτείς τις εταιρείες που έχουν κλειδωμένη την δυνατότητα αυτή ενώ από το Android 6.x είναι διαθέσιμη κατόπιν παραπόνων στην google
      η δικαιολογία βέβαια που χρησιμοποιούν δεν μπορώ να πω ότι δεν στέκει (για τους απλούς χρήστες) καθώς θεωρούν ότι δεν είναι απαραίτητη αν ο πελάτης έχει πάρει έκδοση που έχει 32gb ή 64gb καθώς θεωρούν ότι δεν χρειάζεται παραπάνω αποθηκευτικό χώρο (αυτό το θεωρώ λάθος προσωπικά καθώς δεν μπορεί να κρίνει η εταιρεία πόσο χώρο θα χρειαστώ στο κινητό που αγόρασα ούτε μπορεί να γνωρίζει τι χρήση θα κάνω για να θέλω αποθηκευτικό χώρο)

ειδικά αν μιλάμε για συσκευές που κοστίζουν έναν καλό μισθό

το όλο θέμα μου θυμίζει apple iphone (32-64-128-256) έκδοση....