παιδια μια βοειθεια εδω
Ξεκλείδωμα bootloader
-
-
Πρέπει να πας στη διαδρομή που λέει, στις Ρυθμίσεις στα developer options και στο mi unlock status, στη σελίδα που δείχνει τη μεγάλη κλειδαριά και λέει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη, στο κάτω μέρος πατάς Add account and device και προσθέτεις τα στοιχεία που θέλει.
Αν δεν μπορείς να το κάνεις και βγάζει ένα μηνυματάκι με αριθμό και κινέζικα, το ανεβάζεις εδω.
Επίσης για ποιά συσκευή και με ποιά rom μιλάμε. -
redmi note 3 hennesy
=============== Ιαν 14th 2018, 3:58pm ===============
δεν εχει τετoiα ρυθμηση στα developer options
=============== Ιαν 14th 2018, 4:01pm ===============
παιζει ρολο αυτο η πρεπει να βγαλω την σιμ απο μεσα
=============== Ιαν 14th 2018, 4:34pm ===============
εβαλα αλλη καρτα που εχω σε αλλο κινιτο ενεργοποιημενο αλλα παλι δεν μου ξεκλειδονει στο 99% με σταματαει και μου βγαζει αυτο με την πρωτη φωτο στο developer options δεν εχει επιλογη για mi unlock status -
-
-
-
Η ελληνική xtrv ROM είναι μονόδρομος για το Redmi Note 3 (Hennessy), καθώς το συγκεκριμένο κινητό κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά της Κίνας και μόνο με China ROM (Κινεζικά και Αγγλικά).
Το επόμενο βήμα είναι να απαλλαγείς από την unofficial ROΜ!
Με βάση λοιπόν αυτόν τον οδηγό => Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) θα κατεβάσεις και θα φλασάρεις την τελευταία China Developer Fastboot ROM για Hennesy (αυτήν δηλαδή => hennessy_images_8.1.4_20180104.0000.00_5.0_cn_79e42327db.tgz).
Κατόπιν, όταν πλέον το κινητό σου είναι με China ROM, και εφόσον έχεις λάβει έγκριση από την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader (Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader) που έκανες νωρίτερα στην Xiaomi, θα ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό => Ξεκλείδωμα του Bootloader. για να ξεκλειδώσεις τον bootloader.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προτού προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις, θα πρέπει να έχεις ήδη προσθέσει το Mi Account σου μέσα στο κινητό και, στη συνέχεια να ενεργοποιήσεις το OEM Unlock (αν υπάρχει η επιλογή αυτή) στις επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options) όπως επίσης και να προσθέσεις το Mi Account σου στην επιλογή Mi Unlock Status!
Όταν με το καλό περάσουν οι δέουσες ώρες που ζητά το εργαλείο για να ξεκλειδώσεις (72 ώρες αλλά ενδέχεται να είναι και λιγότερες), Θα προχωρήσεις επιτέλους με το φλασάρισμα της ελληνικής ROM!
1. Κατεβάζεις το TWRP για το κινητό σου (twrp_hennssy_3.2.1-0_miui-hellas)
2. Κατεβάζεις την τελευταία xtrv Aroma Hennessy (AROMA) ή XTRV Hennesy (XTRV)
3. Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά) και φλασάρεις το TWRP και τη ROM που κατέβασες στα 2 προηγούμενα βήματα!
Καλή επιτυχία!! -
Ευχαρηατω πολύ φίλε μου να είσαι καλά και θΑ τα πούμε μόλις τα καταφέρω η κολησω κάπου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0