Εναι τελείως νεκρό.Δεν φορτίζει δεν μπαίνει πουθενά γενικά με το πάτημα πλήκτρων. Με το MiFlash το τελευταίο μου βγάζει error (ping target failed) Εχω δοκιμάση τα πάντα 3 PC και τίποτα δεν γίνεται όλο το ίδιο μήνυμα παίρνω. Στην διαχείριση συσκευών το βλέπει κανονικά.Τι μπορεί να φταίει τελικά;
Xiaomi Redmi Note 4G
-
-
Γράψε λίγο το ιστορικό τι μεσολάβησε και είναι σε αυτήν την κατάσταση, βάλε και το κινητό σε φόρτιση μήπως έχεις βαθιά αποφορτιση μπαταρίας
-
Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις πιο μοντέλο συσκευής έχεις ή ακόμα καλύτερα ναανεβάσεις φώτο από το πίσω μέρος του κουτιού με το ταμπελάκι που γράφει τα τεχνικά στοιχεία αφού σβήσεις τα ΙΜΕΙ να μην φαίνονται
-
Το είχα αρκετό καιρό χωρίς να δουλεύει. Οταν το ξανά πήρα είναι νεκρό.Αλλαξα και μπαταρία και πάλι τίποτα δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι να δίξει ότι φορτίζει.Το άφησα και μια ολόκληρη ημέρα στην φόρτιση και πάλι τίποτα,Ο/H derveni έγραψε:
Γράψε λίγο το ιστορικό τι μεσολάβησε και είναι σε αυτήν την κατάσταση, βάλε και το κινητό σε φόρτιση μήπως έχεις βαθιά αποφορτιση μπαταρίας
=============== Ιαν 19th 2018, 3:14pm ===============
Αυτό που γράφει πίσω εκτός απο S/N και IMEI έχει και MODEL: Readi note σκέτο και απο το IMEI που έβαλα στo site τις xiaomi έβγαλε ότι είναι Readi note 4G.Ο/H NasDriver έγραψε:
Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις πιο μοντέλο συσκευής έχεις ή ακόμα καλύτερα ναανεβάσεις φώτο από το πίσω μέρος του κουτιού με το ταμπελάκι που γράφει τα τεχνικά στοιχεία αφού σβήσεις τα ΙΜΕΙ να μην φαίνονται
-
Αν και η φώτο θα ήταν καλύτερη, αφού λες ότι με το ΙΜΕΙ έβγαλε Redmi Note 4G τότε μας αρκεί, διόρθωσα και τον τίτλο του θέματος, είχες γράψει λάθος συσκευή, το Redmi Note 4 είναι πολύ πιο νέο μοντέλο από το Redmi note 4G
-
-
Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό, δοκίμασε με διαφορετικές εκδόσεις του miflash

Οδηγός ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) -
Στον οδηγό αναφέρεται ότι πρέπει να έχει ξεκλειδώσει ο bootloader. Στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα ασχοληθεί ποτέ.Ούτε και τα κουμπιά Volume- και Power Button ταυτόχρονα δεν βγάζει κάτι. Και το Chipset: Qualcomm MSM8928 αν βοηθάει αυτό.
=============== Ιαν 20th 2018, 4:48pm ===============
Τελικά μόνο εγώ είμαι με αυτό το πρόβλημα; Δεν έχει γίνει σε άλλον; -
-
-
-
Επίσης δοκίμασε διαφορετική έκδοση miflash. Παρόμοιο μήνυμα λάθους διορθώθηκε με χρήση παλιότερης έκδοσης miflash.
Αν χρησιμοποιείς την τελευταία, δοκίμασε παλιότερη. Ή το αντίθετο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες