οντως πολυ φαση εχει τωρα το ειδαΟ/H ANDREAS54 έγραψε:
Ο/H apos έγραψε:
Που να δεις τον ήχο λήψης στιγμιότυπου (print screen).

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούοντως πολυ φαση εχει τωρα το ειδαΟ/H ANDREAS54 έγραψε:
Ο/H apos έγραψε:
Που να δεις τον ήχο λήψης στιγμιότυπου (print screen).
Ναι, ΑΛΛΑ ενεργοποιείται αν πατήσεις το...Wallpaper Carousel ! Έχουν μπερδέψει εκεί τις λειτουργίες. Είναι γνωστό bug της ROM και οφείλεται στην Xiaomi.Ο/H katem έγραψε:
Καλησπέρα, δεν ενεργοποιείται ο φακός απο το κουμπί που έχει αν σύρουμε δεξιά την οθόνη κλειδώματος
Το ίδιο και στο kenzo μου παιδιά μόλις το είδα και εγώΟ/H BanditGR έγραψε:
Ναι, ΑΛΛΑ ενεργοποιείται αν πατήσεις το...Wallpaper Carousel ! Έχουν μπερδέψει εκεί τις λειτουργίες. Είναι γνωστό bug της ROM και οφείλεται στην Xiaomi.Ο/H katem έγραψε:
Καλησπέρα, δεν ενεργοποιείται ο φακός απο το κουμπί που έχει αν σύρουμε δεξιά την οθόνη κλειδώματος
Μου βγάζει και μενα ερορ μετά από αναβάθμιση. Κάνε Clean cache and dalvik από το recovery και επανεκκίνηση.Ο/H apo.stam έγραψε:
κ μετά τα clean cache, dalvik μου έβγαζε το ερορ. Αλλά η ρομ περάστηκε κανονικά.Ο/H masterismos έγραψε:
Μου βγάζει και μενα ερορ μετά από αναβάθμιση. Κάνε Clean cache and dalvik από το recovery και επανεκκίνηση.Ο/H apo.stam έγραψε:
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
Πιστεύω πως αν κάνεις Reboot recovery μετά την εγκατάσταση της ROM μπορείς να κάνεις Wipe χωρίς errors. Σαν να αποσυνδέονται τα partitions μετά την εγκατασταση. Αλλά όπως είδες όλα καλά.Ο/H apo.stam έγραψε:
κ μετά τα clean cache, dalvik μου έβγαζε το ερορ. Αλλά η ρομ περάστηκε κανονικά.Ο/H masterismos έγραψε:
Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
Ξέρει κανείς?Ο/H kbougiouklis έγραψε:
Για το mi tab 3 (cappu) θα (ξανα)βγει ελληνική ρομ? Έχει μείνει αρκετά πίσω.