Διαβασε τον οδηγό που σου έβαλα πάνω...
Ο @derveni φροντίζει για εσένα...
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Αποστόλη με τιμά πολύ αυτό που κάνεις με τα καλά σου λόγια και ο derveni ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΈ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
Πάρε το με το καλό εσύ, και έχω οδηγό πως να περάσεις Google Play θα το κάνουμε μαζί μην το φοβάσαι, πάντως αυτές της μέρες που το έχω στα χέρια μου και θα το έχω για 15 μέρες είναι εξαιρετικό τηλέφωνο παιδιά και πιστεύω θα κάνει πάταγο
Δεν μπορώ να καταλάβω στον οδηγό πιο πάνω το εξής εάν έχεις την developer χρειάζεται να ξεκλείδωσεις το vpn και να περιμένεις 15 μέρες για την διαδικασία η όχι;;
Ξέρουμε και έχουμε ως ΔΕΔΟΜΈΝΟ ΠΛΕΟΝ ότι με Αγγλοκινεζικη Global θέλει VPN χτες εγώ μετά από test point και Αγγλοκινεζικη developer δεν χρειάστηκε VPN πιστεύω να το κατάλαβες, Καρντάση μην ταλαιπωρείς το μυαλό σου με τεχνικές πληροφορίες, εσύ πάρε το κινητό με Αγγλοκινεζικη rom developer και όλα τα άλλα θα τα δούμε στην πορεία.
Καρντάση τώρα η troll κάνεις η απευθύνομαι σε μέλος του forum κάτω τον 10 ετών που είναι πιο έξυπνοι, σου απαντώ εδώ και τόσες αναρτήσεις και ρωτάς πάλι μην πω. Ξαναγύρνα από την αρχή και διάβασε σε παρακαλώ όλα τα μηνύματα μου, εδώ βοηθάμε και ξοδεύουμε από τον πολύτιμο χρόνο μας, με συγχωρείς φίλε δεν μπορώ να σου δώσω άλλη απάντηση έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις σου καλό σου απόγευμα.
Αδερφέ μου forum είναι τι να σου πω αν θες απαντάς αν θες όχι ας σεβαστείς το ότι είμαστε μιας ηλικίας και δεν γίνεται να ανταπεξέλθουμε όλα τα μέλη στο ίδιο επίπεδο, το test point θα είναι αναγκαίο με China rom?
Δηλαδή το κινητό είναι καλύτερα να το πάρεις με China rom για να μην έχεις αυτά τα θεματα? απ ότι κατάλαβα όλα τα global version που δίνονται είναι με fake rom?
Έτσι ακριβώς. Είναι σαφώς καλύτερο να το πάρεις με china rom γιατί είναι official και όχι πειραγμένη απ'τους μαγαζάτορες.
Μέχρι στιγμής κατά 80-90% οι global ROM οι λεγόμενες με κινέζικα κουτιά και μερικά αγγλικά κουτιά είναι ψεύτικες. Μάλλον πρέπει να περιμένεις κάνα μήνα ακόμα για να πεις ότι θα πάρεις true global version με ΟΤΑ
Θα ήθελα να προσθέσω ότι, δεν υπάρχει περίπτωση Official Global Version Redmi 5 Plus κινητό ( Μοντέλο:MEG7με αγγλικό κουτί, Β20 μπάντα και ευρωπαϊκό φορτιστή ) με σφραγισμένη συσκευασία να έχει "πειραγμένη" rom. Τέσσερα τηλέφωνα έχω δώσει σε γνωστούς, και ένα το δικό μου, όλα έχουν πάρει αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λογισμικού χωρίς θέματα. Το πρόβλημα το έχουν τα κινέζικα Redmi 5 Plus ( Μοντέλα: MEE7 και MET7 ) που έχουν περάσει οι μαγαζάτορες μαϊμού Global Rom.
@longus Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα Καρντάση μην φοβάσαι ξέρω και να γράφω και πως το γράφω, απλά τονίζω στα μέλη ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά στην αγορά της συγκεκριμένης συσκευής διότι είναι πολύ πρόσφατη η Global official rom που ανέβασε η xiaomi και θα υπάρξουν αρκετοί που θα θελήσουν να τους εκμεταλλευτουν σκοπός μας είναι να προστατευσουμε τα μέλη και καμιά άλλη σκοπιμότητα από μέρους μου και όλων πιστεύω
@derveni το ξέρω φίλε μου ότι οι γνώσεις σου είναι αρκετά "κλικ" πάνω από αρκετά μέλη του φόρουμ σε ( και εμού ), όπως επίσης και η γραφή σου, το έγραψα για τον φίλο @vprasinos που έγραψε: "Μέχρι στιγμής κατά 80-90% οι global rom οι λεγόμενες με κινέζικα κουτιά και μερικά αγγλικά κουτιά είναι ψεύτικες." πράγμα το οποίο δεν ευσταθεί, καθότι 5 τηλέφωνα ( Global Version ) έχουν περάσει από τα χέρια μου, δύο 4/64 & τρία 3/32, και κανένα δεν είχε θέμα.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk