Θέλω να έχω ΚΑΙ 18:9 και καινούργιο μοντέλο 2018 στα 160€. Μόνο το vince με καλύπτει...Ο/H fog έγραψε:
Αυτό είναι ΜΟΝΙΜΟ θέμα σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας και όχι μόνο. Κοινό πρόβλημα στην ομάδα καταναλωτών που ονομάζονται "early adopters" σε κάποιο προϊόν.Ο/H vprasinos έγραψε:
Μέχρι να ηρεμήσει η αγορά πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να είναι έτοιμος για όλα!...
Aυτά που ζητάς (πλην του 18:9 που άρχισε να εμφανίζεται στα νέα μοντέλα της xiaomi) υπάρχουν ΗΔΗ και με τιμές Ελλάδας εκεί που το ψάχνεις, στα γρήγορα μου έρχεται στο μυαλό το mido.To οποίο mido είχε και αυτό τις δυσκολίες του στο ξεκλείδωμα, όταν πρωτοεμφανίστηκε, αλλά τώρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το βρεις χωρίς επίσημη rom.Ο/H vprasinos έγραψε:
Βρες μου ένα τηλέφωνο που μπορώ να τω βρω με 4GB RAM, 64GB ROM, snap 625, 18:9, δίκαρτο με ξεκλείδωτο bootloader (ή με official ξεκλείδωμα) με κάτω απο 160€
Αλλά πέρα απ'το mido δεν μπορώ να βρώ κάτι άλλο με unlocked bootloader σε αυτά τα χρήματα. Και βέβαια πάλι xiaomi. Απλά για να καταλαβαίνουμε ότι δεν διαλέγουμε την εταιρία μόνο για το unlocking αλλά για το συνδυασμό ποιότητα-τιμή-unlocking. Εξάλλου το miui είναι και αυτό ένα plus με πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας