Διαφήμιση

Redmi 5 plus Global Rom

• Ο/H fog έγραψε:

Ο/H vprasinos έγραψε:

Μέχρι να ηρεμήσει η αγορά πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να είναι έτοιμος για όλα!...
      Αυτό είναι ΜΟΝΙΜΟ θέμα σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας και όχι μόνο. Κοινό πρόβλημα στην ομάδα καταναλωτών που ονομάζονται "early adopters" σε κάποιο προϊόν.

Ο/H vprasinos έγραψε:

Βρες μου ένα τηλέφωνο που μπορώ να τω βρω με 4GB RAM, 64GB ROM, snap 625, 18:9, δίκαρτο με ξεκλείδωτο bootloader (ή με official ξεκλείδωμα) με κάτω απο 160€
      Aυτά που ζητάς (πλην του 18:9 που άρχισε να εμφανίζεται στα νέα μοντέλα της xiaomi) υπάρχουν ΗΔΗ και με τιμές Ελλάδας εκεί που το ψάχνεις, στα γρήγορα μου έρχεται στο μυαλό το mido.To οποίο mido είχε και αυτό τις δυσκολίες του στο ξεκλείδωμα, όταν πρωτοεμφανίστηκε, αλλά τώρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το βρεις χωρίς επίσημη rom.
      Θέλω να έχω ΚΑΙ 18:9 και καινούργιο μοντέλο 2018 στα 160€. Μόνο το vince με καλύπτει...

Αλλά πέρα απ'το mido δεν μπορώ να βρώ κάτι άλλο με unlocked bootloader σε αυτά τα χρήματα. Και βέβαια πάλι xiaomi. Απλά για να καταλαβαίνουμε ότι δεν διαλέγουμε την εταιρία μόνο για το unlocking αλλά για το συνδυασμό ποιότητα-τιμή-unlocking. Εξάλλου το miui είναι και αυτό ένα plus με πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας
    • Ο/H vprasinos έγραψε:

Θέλω να έχω ΚΑΙ 18:9 και καινούργιο μοντέλο 2018 στα 160€. Μόνο το vince με καλύπτει...
      Αφού σε καλύπτει και το θες τώρα, το αγοράζεις. Τι το συζητάμε; 8o
      Ζητάς να έχει την επίσημη αγγλοκινέζικη rom και κάνεις μετά ότι θες. :D
    • Επικεντρώσου τότε σε όλα τα θετικά που έχει σαν συσκευή και όχι στην προσωρινή δυσκολία ξεκλειδώματος, γιατί πίστεψέ με, προσωρινή είναι, σε 1-2 μήνες θα ξεκλειδώνουν σαν νεράκι :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vprasinos έγραψε:

Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις και τα υπόλοιπα νήματα στο forum του vince τα οποία αποκαλύπτουν ακριβώς αυτή τη πληροφορία.
      Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει εδώ.
      Εσύ είσαι μέλος στο φόρουμ τις τελευταίες 36 μέρες και το σύνολο των μηνυμάτων σου είναι περίπου ένα ανα ημέρα.
      Ασε τα πιο παλιά μέλη να ξέρουν το κάτι παραπάνω για τα συγκεκριμένα κινητά.
      Μπορεί ο νέος να ειναι ωραίος... ο παλιός σίγουρα όμως είναι αλλιώς.. :P

Όσο για τα καταστήματα ισχύει ότι είπα πιο πάνω..
      Υπομονή και όλοι θα πουλάνε το κινητό όπως πρέπει.

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Αν βασικό μέλημα στην αγορά κινητού είναι ο ξεκλείδωτος bootloader, τότε..και με όλον τον σεβασμό κακός κοιτάς xiaomi, υπάρχουν πολλές μάρκες εκεί έξω που έχουν εργοστασιακά ξεκλείδωτο τον bootloader, οπότε δεν έχεις να ανησυχείς με το ποια rom θα έρθει ώστε να ξεκλειδώσεις το κινητό σου
      Παιδιά δεν σας επιτίθεμαι. Μου ειπώθηκε η παραπάνω φράση και απαντούσα. Δεν έχει νόημα να ψάχνω για άλλο κινητό, το έχω πάρει ήδη για τους λόγους που ανέφερα.

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει εδώ.
      Εσύ είσαι μέλος στο φόρουμ τις τελευταίες 36 μέρες και το σύνολο των μηνυμάτων σου είναι περίπου ένα ανα ημέρα.
      Ασε τα πιο παλιά μέλη να ξέρουν το κάτι παραπάνω για τα συγκεκριμένα κινητά.
      Μπορεί ο νέος να ειναι ωραίος... ο παλιός σίγουρα όμως είναι αλλιώς..
      Γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ να βοηθήσω και θα το κάνω όσο περνάει απ'το χέρι μου και το επιτρέπει ο χρόνος μου. Είμαι νέος χρήστης σε αυτό το φόρουμ και παλιός ιδιοκτήτης πολλών παλαιοτέρων φόρουμ αλλά δεν κοκορεύομαι για αυτό και ούτε πρόκειται να το κάνω εδω μέσα. Τα posts μου από τότε που γράφτηκα είναι καθημερινά γιατί το forum είναι ενδιαφέρον. Παραθέτω τα επιχειρήματά μου και τα γεγονότα όπως συνέβησαν σε άλλους χρήστες με σκοπό να βοηθήσω.

Τα παλιότερα μέλη όπως λές μπορεί να ξέρουν πολλά παραπάνω αλλά η συσκευή είναι νέα. Και μπορεί να ξέρεις πολλά αλλά το vince είναι κάτι καινούργιο με τις δικές του ιδιεταιρότητες η εμπειρία μετράει ώς ένα βαθμό. Εγώ πιστεύω ότι βοηθάω. Αν σε ενόχλησα με κάποιο τρόπο στείλε μου PM αλλιώς δεν θα ήθελα να μιλας έτσι.
    • Ποτέ δεν ένοιωσα ότι μας επιτίθεσαι :)

Προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε όπως κάποια πράγματα από λίγο διαφορετική οπτική γωνία...όπως σωστά αναφέρεις, σαν νέα συσκευή έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, όπως άλλωστε γίνεται με όλες τις νέες συσκευές που βγαίνουν...υπομονή, επιμονή και όλα θα βρουν το δρόμο τους :)
    • Ο/H vprasinos έγραψε:

Και μπορεί να ξέρεις πολλά αλλά το vince είναι κάτι καινούργιο με τις δικές του ιδιεταιρότητες η εμπειρία μετράει ώς ένα βαθμό. Εγώ πιστεύω ότι βοηθάω. Αν σε ενόχλησα με κάποιο τρόπο στείλε μου PM αλλιώς δεν θα ήθελα να μιλας έτσι.
      OffTopic
      Ωραία..
      Εγώ θα σου πω ότι έχω δει περισσότερα vince από το σύνολο των μελών που γράφουν σε αυτό το νήμα.
      Τι πρέπει να κάνω? Να αδειάζω τον καθένα και να τον στέλνω να πάει να μορφωθεί?
      Τέσπα..
      Από εδώ και πέρα σε αυτο το νήμα όποιο μήνυμα βγει εκτός θέματος θα σβήνεται την ίδια στιγμή.
      Εύχομαι να συνεχίσεις να να βοηθάς κόσμο εδώ μέσα.
      Η αλήθεια είναι πως μου φάνηκε ότι κάνεις "επίθεση" κατα κάποιο τρόπο.
      Αν δεν ισχύει... απλά ξέχνα το ..

• Διαφήμιση
    • OffTopic
      και κάτι τελευταίο και θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση.
      Έχω μαγαζί που πουλάει κινητα και μου έχεις παραγγείλει ένα vince.
      Εγώ απο την μεριά μου ζητάω απο τον προμηθευτή να μου στείλει το κινητο σου(όπως πρεπει να ειναι).
      Ερχεται λοιπόν με καθυστέρηση 2-3 ημέρες.
      Το βλέπω και έχει unofficial.
      Τι κάνω?
      Σου λέω... γεια σου φίλε, θα περιμένεις άλλες 15+ ημέρες ή στο στέλνω να δεις ότι ήρθε αλλα (αν γνωρίζεις) έχει μαιμού ρομ.???

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

OffTopic
      και κάτι τελευταίο και θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση.
      Έχω μαγαζί που πουλάει κινητα και μου έχεις παραγγείλει ένα vince.
      Εγώ απο την μεριά μου ζητάω απο τον προμηθευτή να μου στείλει το κινητο σου(όπως πρεπει να ειναι).
      Ερχεται λοιπόν με καθυστέρηση 2-3 ημέρες.
      Το βλέπω και έχει unofficial.
      Τι κάνω?
      Σου λέω... γεια σου φίλε, θα περιμένεις άλλες 15+ ημέρες ή στο στέλνω να δεις ότι ήρθε αλλα (αν γνωρίζεις) έχει μαιμού ρομ.???

Η άποψή μου είναι η εξής. Αν θες να είσαι σωστός, ενημερώνεις τον πελάτη σου για αυτό το πράγμα. Μπορεί να το θέλει, όλα οκ. Μπορεί να μην το θέλει, το κρατάς και το δίνεις αλλού σε κάποιον που να είναι ενημερωμένος και αν έχεις πάρει χρήματα τα επιστρέφεις. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνούσα με τον πελάτη αν ήξερα την κατάσταση πως έχει με τα vince και να είναι δικιά του η τελική επιλογή. Στην τελική σε νοιάζει η φήμη σου πάνω απ'ολα (τουλάχιστον εμένα αυτό θα με ένοιαζε)
    • Οκ... η συζήτηση για καταστήματα σταματάει εδώ.
      Εδώ μόνο για το Vince.

• Και γιατί δεν αγοράζεις καμία δεκαπενταριά redmi 5 plus τα ξεκλειδώνεις επίσημα με δεκαπέντε mi λογαριασμούς με δικαίωμα ξεκλειδώματος αφού τους περάσεις official China Dev με Testpoint unbrick και τα πουλάς μετά έτοιμα; Έτσι κάνουν οι σωστοί επαγγελματίες που σέβονται τους πελάτες τους ( πλάκα κάνω Γιώργο) ωπ δεν με πρόλαβες...
    • Διαφήμιση