Τι είναι το CIT;
XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
@ermis21 και εμένα έτσι έκανε την πρώτη φορά το mi mix 2 μέσω υπολογιστή με fastboot.ξαναμπηκα fastboot την ξαναεβαλα και άνοιξε.
Τωρα βέβαια που ανοίγει και αυτό το γράφω για τα παιδιά που καταγράφουν τα προβλήματα της ρομ σε κάθε συσκευή βγάζει συνέχεια μηνυματα ότι δεν λειτουργούν οι εφαρμογές (ιδίως για τον καιρό και το mail).οποτε τις απεγκατεστησα όλες εκτός από την αριθμομηχανή και έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
Τωρα μόλις έλεγξα και την αριθμομηχανή.μολις πάτησα στο εικονίδιο της εφαρμογής για να μπω έβγαλε το μήνυμα του σφάλματος και υποβολής σχετικής αναφοράς οπότε οξω κι αυτή....Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
-
Ο/H ermis21 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
-
παιδιά καλημέρα...μπορεί κάποιος ( χωρίς να δυσανασχετήσει ) να μου πει τι βήματα πρέπει να κάνω για τα εξής:
έχω ΑROMA 8.2.1 BETA σε redmi 5 ( genini ) αλλά έχω θεματάκια...τι κατεβάζω? ( κάτι διαβάζω για νέες ρομ αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω να διαβάσω ) και χρειάζεται να κάνω κάτι εξτρα? ευχαριστώ! -
-
-
-
-
Έχεις την developer, εδώ που γράφεις είναι για την stable rom, εσύ ποια θέλεις να βάλεις ως νεότερη ρομ ?
-
εγώ θέλω να γυρίσω σε stable...είναι εύκολο?μπορώ?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0