XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
Δεν υπαρχει aroma για το Μi6. Μονο την απλη. Πως το κανω;
-
Καλημέρα έχω ένα θέμα με τα μυνηματα όταν μου στέλνει κάποιος μυνημα έρχεται μετά από 3 ώρες ή εάν κάνω επανεκκίνηση αλλά μετά πάλη τα ίδια έχω κάνει wipe ξαναπέρασα την rom αλλά πάλι τα ίδια να διευκρίνησω ότι έχω την τελευταία rom αλλά μου το κάνει από την προηγούμενη rom μια βοήθεια παιδία
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@dbeast
Εδώ το supersu.zip ...
ab6vrdmc6aunv77
@anestisleon
Μ'αυτο ασχολούμαστε και θ'ασχολουμαστε αυτό το διάστημα , ελπίζουμε να πάνε όλα καλά στο τέλος , προς το παρόν είμαστε σε στάδιο δοκιμών .. θα έχετε σχετική ενημέρωση όταν είμαστε έτοιμοι .. -
-
-
-
@bandit650
Προτείνω factory reset στο hermes γιατί έχεις παλιά ρομ και γιατί άλλαξαν τα source , από global source πλέον ..
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να την περάσεις κι από πάνω , αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το αν θα δουλεύουν όλα όπως πρέπει μετά ..
@bilis1234
Θα κάνεις εγκατάσταση με factory reset χωρίς να επαναφέρεις τίποτα .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@bandit650
Προτείνω factory reset στο hermes γιατί έχεις παλιά ρομ και γιατί άλλαξαν τα source , από global source πλέον ..
@bilis1234
Θα κάνεις εγκατάσταση με factory reset χωρίς να επαναφέρεις τίποτα ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@bilis1234
Πόσο καιρό έχεις να κάνεις εγκατάσταση με factory reset και πες μου αν επαναφέρεις κάτι μετά την εγκατάσταση .. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0