XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
Δοκίμασα Fr και επανεγκατάσταση της 8.2.1 και πάλι τζίφος το fingerprint. Και κάτι τελευταίο μου βγάζει ότι είναι η 8.1.25 και όχι η 8.2.1
Edit: Αν δεν γνωρίζει κάποιος για το πρόβλημα να επιστρέψω πίσω στην 8.1.18 αλλά θα χρειαστεί πάλι fr;;; -
Στο κινεζικο site λεει οτι βγήκε σήμερα η dev 8.2.8
-
Στο δικομου δε ...μπαταρια καθολου καλη διαχειριση με τα δικα δεδομενα ναι περασα την stable arΩma μιας και δε θαχουμε developer thanks και παλι παιδια
-
@dbeast έχει όντως βγει εγώ πήρα σε μι6 global developer
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Και πως εβγαλαν την 8.2.8;
-
-
-
Καλησπέρα. Έχω τεράστιο πρόβλημα με το Redmi Note 5A της γυναίκας μου. Έβαλα χθες βράδυ την developer AROMA 8.2.1 πάνω από παλιότερη developer AROMA που λειτουργούσε θαύμα, και από εκείνη την στιγμή έχουμε τεράστια προβλήματα με το κινητό.
Κολλάνε τα google play services, σκάνε όλες οι εφαρμογές, δεν υπάρχει εφαρμογή που να παίζει.
Την κάνεις με το ζόρι εγκατάσταση και δείχνει να στρώνει αλλά συνέχεια σκάει τρεις την ώρα το google play services. Δεν δούλεψε από την αρχή ούτε το magisk σωστά. Όλα σκάνε. Τι να κάνω; (με κυνηγάει και η γυναίκα μου που της το έκανα αναβάθμιση ενώ λειτουργούσε καλά). -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0