Κλειδωμένο redmi 5 plus [SOLVED]
-
-
παιδια ειμαι σε φαση τεστ ποιντ του φιλου εχει αναγνωρισει το qualcom driver οποιος ξερει να ερθει chat
-
Δες σε αυτό τον οδηγό τα βήματα αναλυτικά, έχει και φωτογραφίες: Οδηγός Εγκατάστασης Chinese Developer ROM με Test Point για το Redmi 5 Plus
-
ολα καλα το εκανα , απλα λεει 360 ωρες αναμονη γιατι τοσο πολυ γμτ;
-
-
@apsogos4ever Φίλε τώρα το είδα το μήνυμα σου, μπράβο που το κατάφερες είδες ότι δεν ήταν τίποτα τελικά το δύσκολο
-
ηταν φιλου και του ειπα υπευθυνη του ,το δικο μου που το κρατησα μια εβδομαδα δεν το εκανα !! να εισαι καλα!!!
-
Κάνε και το δικό σου τώρα να τελειώνεις
-
Ο/H derveni έγραψε:
Κάνε και το δικό σου τώρα να τελειώνεις
-
Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά εγώ θα κρατούσα το 5 plus για πρώτο κινητό, το είδα και μου άρεσε πολύ
-
ΩΡΑΙΟ ΤΟ Redmi αλλα και το MI εχει το κατι ...που θελώ....
-
λοιπον θέλω βοήθεια η ρομ που βλέπεται είναι ψεύτικη; είναι της αδελφής μου και το πήρε από σκρουτζομαγαζο. Οποτε εάν ναι, χρειάζεται test point κλπ;
Με το διάβασμα που ρίχνω, έχω χάσει επεισόδια. Οπότε αναμένω πληροφορίες για να το κοιτάξω.
Της κάνει θέματα δεν μπορεί να στείλει sms και ενώ δοκίμασα εκκαθαριση εφαρμογής, τσεκάρα να δω εάν αριθμός τηλ για τα μνμ είναι οκ, δεν άλλαξε κάτι. Οπότε το ψάχνω ακόμη στο διαδίκτυο.zaf_4 --> Zafeira
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0