Σωστά, απλά να γνωρίζουν τα παιδιά πως για κανένα λόγo δεν κάνουμε update και όλα καλά.Εντάξει δεν θα γίνει καμιά καταστροφή άμα γίνει brick αλλά μπαίνουμε σε μπελάδες άσκοπα...όπως έβαλε εμένα η δικιά μου))))Ο/H derveni έγραψε:
@philipnasty Το test point δεν το φοβόμαστε τα παιδιά που θα πάρουν το κινητό λυπάμαι από τώρα, τυχεροί όσοι το πάρουν με Αγγλοκινεζικη rom, όσοι υποτίθεται το πήραν με Stable το update οδηγεί σε brick
Κλειδωμένο redmi 5 plus [SOLVED]
-
-
Καλησπέρα σε όλους σας παίδες! Γράφω εκ μέρους φίλου που για πρώτη φορά παρέλαβε το ίδιο κινητό από banggood (έκδοση 4/64) με την ίδια ακριβώς rom. Καθότι επέμενε αρκετά του παρέδωσα το κινητό χωρίς να το ελέγξω πρώτος και να δω για την rom και για το θέμα εάν πρόκειται για official / unofficial. Το κινητό άναψε κανονικά, πρώτο fail λάθος του φίλου που δεν έκανε σύνδεση το κινητό στο mi account του και προχώρησε δυστυχώς σε update OTA (υποτίθεται global) χωρίς ξανά το κινητό να bootάρει κανονικά. Επίσης να πω πως το κινητό είναι ελεγμένο και έχει κλειδωμένο bootloader. Φυσικά ο φίλος πανικοβλήθηκε και απευθύνθηκε σε εμένα μήπως και τυχόν μπορέσω να κάνω κάτι. Το κινητό μπαίνει μόνο σε fastboot και μόνο σε recovery. Έως τώρα έχω δοκιμάσει τα εξής:
1) δοκιμή για edl mode μέσω fastboot --> AΠΟΤΥΧΙΑ
2) edl cable --> ΑΠΟΤΥΧΙΑ (το κινητό δεν αναγνωρίζεται ποτέ ως qualcomm device 900*)
3) mi china pc suite δοκιμασία για flashάρισμα --> AΠΟΤΥΧΙΑ με αναμονή για 2+ ώρες
**Σημείωση πως εάν και γνωρίζω την διαδικασία για το test points δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να ''χειρουργήσω'' καινούργιο κινητό καθότι η παραλαβή είναι πριν από 2 ημέρες και πρόκειται για εντελώς καινούργιο κινητό.
Ξεχνάω κάτι? Κάποια άλλη μέθοδο για flash rom με κλειδωμένο bootloader? Παλαιότερα είχα δοκιμάσει μέσω SP Flash Tools (ντρέπομαι που το λέω για κινητό Dooggee για λογαριασμό φίλου και πάλι) και η διαδικασία flash ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει κάποια άλλη μέθοδος για flash? Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο όλων σας και συγνώμη εάν κούρασα αλλά νομίζω πως το κινητό πάει για επιστροφή και είτε αντικατάσταση (που δεν το προτιμώ) είτε για πλήρες refund. Ευχαριστώ πολύ και καλή Σαρακοστή σε όλους! -
Δυστυχώς το μόνο που μένει τώρα είναι άνοιγμα και test point
-
Αυτό συμβαίνει μόνο με την συγκεκριμένη ρομ, και μόνο αγορά από εξωτερικο? Η και αγορά από ελληνικό μαγαζί?
-
Ολα μπορούν να συμβούν. Φαντάζομαι ότι τα ελληνικά μαγαζιά προσέχουν τα κινητά και δεν στέλνουν ότι να ναι. Αν σου πέσει κάτι τέτοιο στο χέρι το πας πίσω, αν είναι από ελληνικο. Μαϊμού έκδοση μπορεί να πετύχεις παντού.
-
Εξαρτάται από το κατάστημα, από σκρουτζ είναι το ίδιο και ίσως χειρότερο από Κίνα μιας και θα έχουν στοκ με την προβληματική Global.
Από τα ελληνικά καταστήματα που είναι χορηγοί, λογικά όχι, μιας και ενημερώνονται για τα προβλήματα της κάθε συσκευής -
-
Δεν γίνεται το flash γιατί έχεις μεγάλη διαδρομή στην rom το σωστό είναι extract here στον δίσκο C χωρίς να την βάλεις σε επιπλέον φάκελο
-
Σωστός! Ο μόνος λόγος που το σκέφτηκα και δεν το έκανα ήταν ότι την κινέζικη την είχα περάσει από το ίδιο σημείο επιτυχώς.Anyway SUCCESS!!! Ευχαριστώ!
-
Μπράβο αλάνι να χαρείς την συσκευή σου τώρα και καλά flash
-
-
Όταν υπάρχει update θα σου έρθει ενημέρωση, μην ανησυχείς πλέον για αυτό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0