Κάνε επανεκκίνηση στο PC και δοκίμασε σε recovery τότε
error 86006 (Mi unlock status)
-
-
Επανεκίνηση γιατί ;
-
Για να στο λέω κάτι παραπάνω ξέρω το δουλεύω το κινέζικο και ξέρω ενδεχομένως μετά από επανεκκίνηση να το διαβάσει, παίζει αυτήν η πιθανότητα να ξέρεις, αλλά αν διαφωνείς κάνε όπως νομίζεις σου είπα 50 - 50 είναι η πιθανότητα
-
Καλησπέρα.
Δοκίμασα τα πάντα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα κάτι. Είναι η πρώτη φορά που τρώω τέτοιο σκάλωμα με xiaomi smartphone.
Τελικά το γύρισα πίσω και ελπίζω να το φτιάξουν ή να μου το αλλάξουν. Μέχρι στιγμής δεν με έχουν ενημερώσει αλλά αν τελικά το φτιάξουν ανοίγοντας το (θεωρώ πως είναι ο μοναδικός τρόπος να φτιαχτεί) και δω αμυχιές από το άνοιγμα θα το φάνε .
Θα σας ενημερώσω σύντομα ελπίζω. -
Καλησπέρα!
Εγώ είμαι από τους "τυχερούς" που του ήρθε το 5 plus με Global Stable 9.2.6. Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι στο Developer Options στο αίτημα για Unlock του bootloader μου πετάει και εμένα το μήνυμα λάθους 86006 και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω. Δοκίμασα VPN αλλά τίποτα...Αναρωτιέμαι, θα μου δώσει permission η Xiaomi ή όχι; Θα πρέπει πρώτα να πέράσω την global developer (όταν βγει) πριν το unlock; Το test point θα το γλυτώσω ή όχι;
Ευχαριστώ! -
Ο/H Picard01 έγραψε:
Θα πρέπει πρώτα να πέράσω την global developer (όταν βγει) πριν το unlock; Το test point θα το γλυτώσω ή όχι;
Τα ίδια προβλήματα είχαν και στο Mi-6 => forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=725341&pid=19329292 -
-
Ο/H Picard01 έγραψε:
Μέσω updater να δοκιμάσω να την περάσω την developer ή fastboot rom και miflash tool;
-
Τζιφος!
Άντε να δούμε πως θα ξεμπερδεψουμε... -
-
4/64
Από mygad, μια χαρά μαγαζάκι... -
Ο/H Picard01 έγραψε:
4/64
Από mygad, μια χαρά μαγαζάκι...
Άρα μήπως η official global που λες είναι μια απ'τις γνωστές μαιμουδοROMs? Να ξέρεις ότι το πρόβλημα που σου παρουσιάζεται υπάρχει μέχρι στιγμής σε όλα τα 4/64 με εγκατεστημένη την "official" μαιμουδοROM εισαγωγής απο κίνα.
Το πιο πιθανό είναι να έχεις και συ μια απ'τα ίδια κινέζικα τηλέφωνα και ΟΧΙ την international έκδοση. Το κουτί σου έχει κινέζικα απ'εξω (china version) ή είναι όλα στα αγγλικά (international version)? Αν έχει κινέζικα τότε το testpoint είναι μονοδρομος...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0