Εαν τα χαρακτηριστικά της rom είναι αυτά MIUI ROM for Redmi 5/Plus - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum, είναι η επίσημη.
error 86006 (Mi unlock status)
-
-
Μημ μπερδεύεται το μοντέλο του κινητού με την έκδοση της ρομ...στο ίδιο μοντέλο κινητού μπορούν να μπουν όλες οι εκδόσεις ρομ, είτε Global είτε China...το hardware κάνει την διαφορά και όχι το software
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μημ μπερδεύεται το μοντέλο του κινητού με την έκδοση της ρομ...στο ίδιο μοντέλο κινητού μπορούν να μπουν όλες οι εκδόσεις ρομ, είτε Global είτε China...το hardware κάνει την διαφορά και όχι το software
Εμένα πχ μου ήρθε κινέζικο hardware με κινέζικη ROM και δεν χρειάστηκε το testpoint.
Μπορείς αυτή τη στιγμή πάντως να παραγγείλεις απο gearbest international hardware με Β20 και global stable software με ελληνικά αλλά αυτή η έκδοση βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος. -
Πάντως να σημειώσω πως όταν το έλαβα το κινητό έκανε ΟΤΑ αναβαθμιση μόνο του σε 9.2.6
Από το screenshot τι καταλαβαινετε; -
-
Ο/H Picard01 έγραψε:
Πάντως να σημειώσω πως όταν το έλαβα το κινητό έκανε ΟΤΑ αναβαθμιση μόνο του σε 9.2.6
Από το screenshot τι καταλαβαινετε;
-
Το μαγαζί εδώ το είδα στο φόρουμ, σοβαροί άνθρωποι μου φάνηκαν και στο τηλέφωνο, και με την 2ετή εγγύηση και όλα κομπλέ. Τώρα να δω πως θα φλασάρω... αυτό με καιει.
-
Ο/H Picard01 έγραψε:
Το μαγαζί εδώ το είδα στο φόρουμ, σοβαροί άνθρωποι μου φάνηκαν και στο τηλέφωνο, και με την 2ετή εγγύηση και όλα κομπλέ. Τώρα να δω πως θα φλασάρω... αυτό με καιει.
Edit: Τώρα είδα τι μύνημα σου έβγαζε όταν πήγες να περάσεις με update την china developer. Οτι:
"You're allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable version only"!
Ποιά version είπαμε σου βγάζει το τηλ ότι έχεις? Stable?
Επίσης δες εδώ. Ουσιαστικά σου επιβεβαιώνει αυτό που σου έλεγα ότι έχεις fake global. Δεν θέλω να σκεφτώ τι έχει κάνει το κάθε ελληνικό μαγαζί που τα έχει φέρει ενώ δεν υπάρχουν καλά καλά ακόμη ούτε στη κίνα...
Testpoint και ξεμπερδεψες -
Τι να πω δεν ξέρω, πως στην ευχή όμως πήρε ΟΤΑ;
-
Ο/H Picard01 έγραψε:
Τι να πω δεν ξέρω, πως στην ευχή όμως πήρε ΟΤΑ;
-
Μέσα στο κουτί υπήρχε και το χαρτί αυτό που λέει ότι έχει την band 20.
=============== Φεβ 24th 2018, 2:39am ===============
Αυτό -
International version επίσημα δεν υπάρχει, είναι το ίδιο κινητό με την China version* αλλά έχει την Global rom ή μαϊμού ρομ και καλά ότι λειτουργεί και εκτός Κίνας, είναι ονομασία που δείνουν τα κινεζομάγαζα και δεν έχει συνήθως την Band 20 των 800Mhz.
Global Version υπάρχει επίσημα, είναι το ίδιο κινητό με το και καλά "International version" + έχει και την Band 20 των 800Mhz.
Τις περισσότερες φορές παίρνουν ακριβώς τις ίδιες ρομ (Global - China) με εξαίρεση το Redmi Note 3 Pro SE (Kate) που είχε δική του ξεχωριστή ρομ σε σχέση με το Redmi note 3 Pro (Kenzo).
* = Στα περισσότερα μοντέλα δεν υπάρχει ούτε China Version, η ρομ καθορίζει και καλά την ονομασία της συσκευής.
China rom = China version
Global or Μαϊμού rom = International version)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0