Νομιζα μιλούσες για global dev rom @billphone , china dev υπάρχει
Θα τη βρουμε τη λύση, υπομονη θελει
Θα τη βρουμε τη λύση, υπομονη θελει

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια αυτό νόμιζα ότι θέλεις την China developerΟ/H derveni έγραψε:
Δεν θέλω να περάσεις Global αλά CN developer rom @dmarccos θέλω να δω αν την περνάει ώστε να μπει απροβληματιστα το VPN αυτό θέλω να δεις καθ όσων δεν έχω την συσκευή και δεν μπορώ να κάνω της δοκιμές, θα το εκτιμούσα πολύ αν έκανες την δοκιμή και μου ανέφερες το αποτέλεσμα.
Έτσι είναι, δε περνάει η china devΟ/H derveni έγραψε:
Δεν το πρόσεξα ότι έχεις μαϊμού rom δεν είδα την φωτογραφία, δεν θα περάσει τότε.
Δηλαδή τελικά με testpoint πέρασες την China developer?Ο/H dmarccos έγραψε:
Έτσι είναι, δε περνάει η china devΟ/H derveni έγραψε:
Δεν το πρόσεξα ότι έχεις μαϊμού rom δεν είδα την φωτογραφία, δεν θα περάσει τότε.
Προς το παρόν η μόνη λύση για όσους έχουν μαϊμού global stable rom και δε μπορούν να προχωρήσουν στη λύση του VPN για το ξεκλείδωμα, είναι testpoint με άνοιγμα της πλάτης του κινητού κτλ
Δεν είναι δύσκολο, απλά θέλει να το πάρεις απόφαση.
Έτσι πέρασα λοιπόν τη τελευταία china dev μέσω του MiFlash,
έβαλα το Mi λογαριασμό μου,
εγκατέστησα το Solo VPN με china server,
έκανε επιτυχώς bind το account,
ξεκίνησα το unlock και τώρα περιμένω 360 ώρες (15 μέρες) για να συνεχίσω το unlock
Έτσι είναι όπως τα λεςΟ/H NasDriver έγραψε:
Παιδιά, μην κάνετε βιαστικές κινησείς, από την στιγμή που η συσκευή λειτουργεί υπάρχουν διάφορι τρόποι για να μπει σε edl mode, δεν έχουν δοκιμαστοί όλοι ακόμα γιατί δεν έχει βρεθεί συσκευή για να κάνουμε δοκιμές