Διαφήμιση

Προβολή αρχείων pdf txt μέσω AMAZFIT PACE

• Προβολή αρχείων pdf txt μέσω AMAZFIT PACE

Παιδιά καλησπέρα,

έριξα μία ματιά στα θέματα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το ρολογάκι.
      Υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρεις αρχεία από τον υπολογιστή στο ρολόι και να τα προβάλεις από εκεί;
      Αρχεία τύπου όπως .pdf, .doc, .txt? Και αν ναι, μπορεί κάποιος(α) να μου συστήσει ένα οδηγό ή ένα link για να μην σας κουράζω με ερωτήσεις.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
    • Αν συνδέσεις το Ρολόι με το PC από την βάση που έχει ως φορτιστή, θα μπορείς να δεις τον εσωτερικό χώρο της συσκευής και θα μπορέσεις να δημιουργήσεις όποιο φάκελο θέλεις ώστε να μεταφέρεις όποιο αρχείο θέλεις.
      Αλλά ως εκεί.
      Για να μπορέσεις να ανοίξεις αυτά τα αρχεία και να τα διαβάσεις από την οθόνη του ρολογιού είναι αδύνατον.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέσεις πχ. το ρολόι σε όποιο PC θέλεις αν έχεις τον φορτιστή με το καλώδιο μαζί σου, και να διαβάσεις από το PC σου τα αρχεία που αποθήκευσες στο ρολόι.
      Μετατρέπεις με αυτό τον τρόπο δηλαδή το ρολόι ως ένα USB Stick και τίποτα παραπάνω. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Miui_Art, καλημέρα και σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.

Πολύ κρίμα..
      Το ίδιο συμβαίνει και με .jpg αρχεία - φωτογραφίες που μεταφέρεις κάποιος από το pc ή από το κινητό του τηλέφωνο στο ρολόι; Μπορώ να δω τουλάχιστον φωτογραφίες από το ρολογάκι ή ούτε και αυτό;

• Διαφήμιση
    • Καλημέρα ΣπύροΕύα και καλώς ήρθες! :thumbsup:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τώρα...πές την αλήθεια...θέλεις να διαβάζεις κείμενα στην οθόνη του Amazfit;;;;; =O 8|
      Όσο για τις φωτογραφίες...με την χρωματική παλέτα και την ανάλυση της οθόνης του ρολογιού...ξέρω γώ...ψιλοκουταμάρα το κόβω... :saint:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Καλημέρα ΣπύροΕύα και καλώς ήρθες! :thumbsup:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τώρα...πές την αλήθεια...θέλεις να διαβάζεις κείμενα στην οθόνη του Amazfit;;;;; =O 8|
      Όσο για τις φωτογραφίες...με την χρωματική παλέτα και την ανάλυση της οθόνης του ρολογιού...ξέρω γώ...ψιλοκουταμάρα το κόβω... :saint:
      μαλλον μυριζομαι σκονακι χαχαχαχαχαχαχα !!!!
    • pavlidisc ωραία το έθεσες.. χαχαχαχαχαχ

Σε μία δύσκολη κατάσταση στην εργασία μου, το να άνοιγα το pdf αρχείο με την εργασία μου, διακριτικά από το ρολογάκι, από το να άνοιγα το κινητό και να με παίρνανε όλοι είδηση.. θα ήταν εξυπηρετικό. Τι λες;

=============== Φεβ 15th 2018, 3:43pm ===============

Ο/H kotlid έγραψε:

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Καλημέρα ΣπύροΕύα και καλώς ήρθες! :thumbsup:

μαλλον μυριζομαι σκονακι χαχαχαχαχαχαχα !!!!
      Σκονάκι της ζωής.. φίλε μου, στην ηλικία που είμαι :P
    • Διαφήμιση