redmi 4x ειναι νεκρο
-
-
Καλύτερα να το επιστρέψεις στα πλαίσια του DOA και να αφήσεις το κατάστημα να πάρει την ευθύνη.
-
Ο/H mpeizani έγραψε:
Αν είναι πρόβλημα software λογικα θα μπορουσα να κανω κατι και εγω.
-
Αντικατασταση γινεται αμεσα η πρεπει να παει στο σερβις πρωτα;
=============== Φεβ 18th 2018, 11:21am ===============
Η αναβαθμιση εγινε κανονικα.Το τηλεφωνο δουλευε μετα την αναβαθμιση. -
Θα πρέπει να πάει από Service λογικά πρώτα. Εφόσον το κατάστημα αποφανθεί πρόβλημα hardware, είναι υποχρεωμένο να στο αντικαταστήσει εαν δεν έχουν παρέλθει οι επτά ημέρες που ορίζει το DOA. Αν αποφανθεί software πρόβλημα, θα πρέπει να στο επισκευάσει εντός εγγύησης και να στο επιστρέψει πλήρως λειτουργικό.
-
Ευχαριστω για τη βοηθεια.Θα επιστρεψω την Τριτη τη συσκευή και θα ενημερωσω το forum
-
Εάν σου πουν το οτιδήποτε θα ασκήσεις το έννομο δικαίωμα της υπαναχώρησης που έχεις (αφού είσαι μέσα στις 14 μέρες).
Είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν πίσω τα χρήματα σου χωρίς 2η κουβέντα, και χωρίς να απαιτείται απο την πλευρά σου να εξηγήσεις το λόγο της επιστροφής. -
Η συσκευή επιστραφηκε τριτη πρωι.Μου ειπαν ότι πρεπει να παει στο σερβις για να μπορεσουν να την αντικαταστήσουν.Μετα από 4 ημερες ακομα περιμενω να μου απαντησουν.Ζητησα επιστροφή χρηματων όπως αναφερεται σε προηγουμενο μηνυμα (Bodai) αλλα μου ειπαν ότι από τη στιγμη που ανοιξε η συσκευασια δεν γινεται.
-
Υπάρχει το DOA τότε των 14 ημερών, οφείλουν να την αντικαταστήσουν και όχι να την επισκευάσουν !
-
Σημερα ενημερωθηκα ότι το κινητο θα μου επιστραφει επισκευασμενο.Ζητησα αντικατασταση και μου εδωσαν τα χρηματα επειδή δεν ειχαν global version.
Αγορασα από άλλο κατάστημα.Παρολο που στο κουτι δεν αναγραφοτανε η ενδειξη global version με διαβεβαιωσαν ότι είναι επειδη ο κωδικος του είναι MAG 138.Ισχυει; -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0