να την βάλω και εγώ παιδιά?έχω την stable πρέπει να κάνω factory reset πρώτα και μετά εγκατάσταση την ρομ?
[XTRV-8.2.8 & ARΩMA] Pre-Beta από Global Source.
-
-
-
@kostas234 εγώ θα σου έλεγα να κάτσεις μείνεις με αυτήν που είσαι προς το παρόν.
Αλλά αν έχεις όρεξη για πειράματα τότε οπωσδήποτε factory reset.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
@MIUI_ART
Καλημέρα.
Κατεβαίνει για το Hennessy.
Για να είναι ενεργό το link να φανταστώ ότι δεν έχει σοβαρά προβλήματα σε σημείο να μην λειτουργήσει το κινητό.
Ερώτηση για το backup που πήρα από TWRP : Κατά την διάρκεια αυτού, είχα τα εξής μυνήματα λάθους με κόκκινα γράμματα,
1) Unable to locate ''/tee1' partition for backup calculations.
Το ίδιο και για τα partition '/tee2' - '/secro' - '/uboot'. Αλλά το backup τελείωσε κανονικά. Υπάρχει πρόβλημα ή όλα καλά; -
Τελικά μια απάντηση βρε παιδιά γιατί με έσκασε. Περνάω κανονικά την ρομ αλλά όταν φτάνω στο σημείο για clean or buckup install κολλάει και μου βγάζει αναφορά. Δοκίμασα και clean και from buckup. Και το άλλο είναι ότι δεν μου ξανά περνά τις εφαρμογές μου από το buckup της miui από την μνήμη του τηλέφωνου.
-
Ο/H bzanios έγραψε:
Το ίδιο και για τα partition '/tee2' - '/secro' - '/uboot'. Αλλά το backup τελείωσε κανονικά. Υπάρχει πρόβλημα ή όλα καλά;
=============== Φεβ 24th 2018, 9:55am ===============
@pasxalis εγω θα έλεγα έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα (ΔΕΝ έπρεπε να σβήσεις /system) να φλασαρεις την rom, να δούμε ότι ανοίγει η συσκευή σου.
Και όταν λέω rom ΔΕΝ εννοώ την Pre-beta rom αυτού του νήματος αλλά την rom που είχες πριν και ήταν λειτουργική.
Το ότι δεν σου επαναφέρει το τοπικό backup μπορει να οφείλεται σε διάφορους λόγους. -
Μόλις έγινε η εγκατάσταση. Δυστυχώς έκανε κλάσματα του δευτερολέπτου για να ολοκληρώσει, μάλλον δεν έκανε τίποτα. Παρόλα αυτά περιμένω για λίγο στο MI logo.
Καλό είναι να απενεργοποιηθεί το link για το Hennessy. -
-
@MIUI_ART
Την Κατεβάζω τώρα για να την δοκιμάσω και αυτή. Όταν θα διορθωθεί η ARΩΜΑ θα χρειαστεί πάλι Factory Reset για να περαστεί πάνω στην XTRV; -
-
Ο/H bzanios έγραψε:
Την Κατεβάζω τώρα για να την δοκιμάσω και αυτή. Όταν θα διορθωθεί η ARΩΜΑ θα χρειαστεί πάλι Factory Reset για να περαστεί πάνω στην XTRV;
-
Μόλις τελείωσα με την XTRV.
Όλα πήγαν καλά μετά από Factory Reset και εγκατάσταση της XTRV Rom.
Αν και είναι νωρίς για εντυπώσεις μπορώ να πω τα παρακάτω.
1) Wifi και δεδομένα δουλεύουν απροβλημάτιστα.
2) Gps κλειδώνει με δορυφόρους αρκετά γρήγορα (9-10)
3) Διαχείριση της μνήμης φαίνεται καλή αν και είναι νωρίς.
4) Στα μηνύματα δουλεύουν οι 160 χαρακτήρες με τα ελληνικά χωρίς την χρήση των κεφαλαίων.
5) Δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει κανονικά.
6) Bluetooth μέχρι τώρα όλα καλά αλλά καλύτερα να τα ξαναπούμε τις επόμενες μέρες.
7) Οι πολλαπλές επιλογές κατά την απενεργοποίηση υπάρχουν.
Για την κατανάλωση της μπαταρίας θα επανέλθω μετά από 2-3 μέρες χρήσης.
Καλή δουλειά παιδιά, ΜΠΡΑΒΟ. (Καλό είναι να απενεργοποιηθεί το Link για την ΑRΩΜΑ στο Hennessy που έχει προβλήματα)
(Τώρα είμαι Beta Tester;;;;;;;; E;E;E;E;E;)
Ενημέρωση 14:25 24/02/2018.
Αν και δεν είναι λογικό με μπαταρία στο 70% και αμέσως μετά την εγκατάσταση, χωρίς καν επανεκκίνηση έχω τα παρακάτω αποτελέσματα :
Με όλες τις προηγούμενες Ρομ το μεγαλύτερο που είχα φτάσει ήταν 52109 σε Ρομ του Ιανουαρίου 2017. Από τότε με κάθε καινούργια Ρομ έπεφτε και πιο πολύ και αντίστροφα ανέβαινε η κατανάλωση της μπαταρίας (γι' αυτή θα δούμε τις επόμενες μέρες).
Ένα Μπράβο και πάλι στα παιδιά. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη Ρομ είναι μια καλή βάση για την συνέχεια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0