Καλησπέρα παιδιά, πήρα ένα 4a το άνοιξα το σέταρα κι όλα καλά μέχρι εκεί... Το έκλεισα και άνοιξα την θύρα για να περάσω μια κάρτα μνήμης και από εκείνη την στιγμή έχει κολλήσει στο logo mi και δεν κάνει τίποτα, καμία ίδια κανείς να μου πει πως θα το κάνω να ανοίξει; Υπόψιν δεν έχω υπολογιστή....
Κολλημένο readmi 4A στο logo μετα απο αναβαθμιση
-
-
Πατώντας το power και το + μπαίνει σε recovery;
-
Ναι μπαίνει, αλλά πατάω το fastboot και δεν κάνει τίποτα, με πάει στο εικονίδιο του fastboot αλλά μένει κι εκεί κολλημένο.
-
Κρατώντας το power τώρα δεν κάνει reboot;
Edit:
Και εννοώ το άλλο +, όχι αυτό που πατάς. Το πάνω από τα δύο μαζί με το power σε βάζει σε stock recovery. Όχι fastboot. Εκεί μπες, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις factory reset.
Δεν σου ήρθε καμία αναβάθμιση; Κάτι; Έτσι απλά δεν ανοίγει; Χωρίς να κάνεις κάτι; -
Λοιπόν πατάω το power και το volume up και με πάει σε αυτή την οθόνη
-
Ποια οθόνη; Προσπαθείς να ανεβάσεις φωτό;
-
Ναι αλλά δεν ανεβαίνει..
-
Δεν μπορώ να την ανεβάσω δυστυχώς την φώτο, ναι μου ήρθε η αναβάθμιση αλλά δεν υπάρχει ούτε σύνδεση ίντερνετ για να την κάνω....τώρα είμαι στην οθόνη που λέει PCBA Test
MMI Test....... Audio test
Sensor test
Fastboot..... Recovery
Download..... English
Όταν πατάω fastboot με πάει αλλά μένει κολλημένο εκεί.... Πως μπορώ να κάνω factory reset; -
Αν δεν μας πεις τι έχεις κάνει δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Έτσι απλά σε reboot να κολλήσει συμβαίνει πολύ σπάνια.
Μπες με power και + σε stock recovery και κάνε factory reset/ wipe all και πιθανώς θα ξεκολλήσει. Θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις που έκανες, τα αρχεία που έχεις στη μνήμη... -
Ανέφερα πιο πάνω τι έκανα, στην αρχή άνοιξε κανονικά το ρύθμισα και όλα μια χαρά, μετά με έβαλε ο διάολος να περάσω την κάρτα μνήμης που είχα... Και εκεί κόλλησε, στο άνοιγμα.....δεν με ενδιαφέρει να χαθούν οι ρυθμίσεις με ενδιαφέρει να ανοίξει ξανά...
-
Την έχεις μέσα στο τηλέφωνο; Βγάλε την για να δεις μπας και φταίει αυτή...
-
Κι αυτό το έκανα γιατί μου έχει τύχει ξανά να κολλήσει, αλλά αυτό μουλάρωσε.... Δεν ανοίγει και δεν έχω ούτε καν την κάρτα sim μέσα.
Εχω μπει με power και volume + όπως είπες... Τώρα που έχει την επιλογή για factory reset....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες