Σημερα με ενημερωσε φιλος (εχει τη μαμα ρομ) οτι του εβγαλε το πρωι αναβαθμιση (ειχε κανει και στο παρελθον οποτε του εβγαζε) , την κατεβασε , την εκανε και μετα δεν ανοιγει το κινητο, κολλαει στο mi logo και κατω γραφει Unlocked ... Ωστοσο δεν θυμαμαι να του εχω ξεκλειδωσει bootloader .. (ο ιδιος δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κανει κατι τετοιο) ... το περιμενω σημερα να μου το φερει να δω αν μπορω να το επαναφερω
Κολλημένο readmi 4A στο logo μετα απο αναβαθμιση
-
-
-
Θα μπω twrp (αν μπαινει) και θα δοκιμασω ... αυριο θα το εχω τελικα, δεν μπορεσαμε σημερα
-
Αν έχει τη μαμά rom δεν έχει twrp.
Μπες μόλις το πάρεις σε stock recovery και κάνε factory reset όπως είπαμε.
Υπενθυμίζεται ότι χάνει όλες τις ρυθμίσεις από τις εφαρμογές, το παίρνει σαν να το έβγαλε από το κουτί! -
Λοιπον
το πηρα, πατησα να μπω στο twrp ... με βαζει στο mi recovery και δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα πατησα wipe data
εχω βαλει τους drivers της qualcomm στο pc αλλα δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης ουτε στο mi recovery menu του στο fastboot
τι κανω ; -
Τώρα που έκανες wipe/reset ανοίγει;
Όταν είσαι σε fastboot πως το αναγνωρίζει ο υπολογιστής σου στο device manager; Ανεβασε screenshot αν μπορείς. -
οχι οπως πριν το ιδιο. κολλαει στο Mi logo . μονο fastboot μπαινω και mi recovery με vol+ και power
-
Μπες fastboot mode, σύνδεσε το στον υπολογιστή και ανέβασε φώτο από το device manager του υπολογιστή (όλη την λίστα) να δούμε πως το αναγνωρίζει, ομοίως και σε recovery mode
-
Πηρα το κινητο σπιτι στο δικο μου pc ... το αναγνωρισε
εριξα Mi flash καπου στα 120sec Ομως μου πεταξε fastboot.exe has stopped working - check online for a solution ή close program ...ξαναδοκιμασα τα ιδια .. wtf ?? με αποτελεσμα να μην ολοκληρωνει σωστα το flash -
-
Εφτιαξε παιδια !
εκανα enable driver signature Enforcement και το φλασαρε κανονικα χωρις error !
ευχαριστω !! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες