Κολλημένο readmi 4A στο logo μετα απο αναβαθμιση
-
-
-
Αυτό είναι το άσχημο τώρα, πατώντας recovery με πάει σε μια οθόνη που μου δείχνει ότι πρέπει να το συνδέσω σε υπολογιστή....
-
Είσαι στην οθόνη με τον λαγό (fastboot); Δοκίμασε με το άλλο κουμπί και το power.
-
-
Power και volume - εννοείς... Αυτό μόνο δεν έχω κάνει.... Θα το δοκιμάσω κι αυτό.
-
-
Τιποτα παιδιά, δυστυχώς έχει μείνει κολλημένο απ την μια στο fastboot τώρα και δεν κάνει τίποτα...... Από την άλλη όταν πατάω το recovery μου δείχνει να το συνδέσω σε υπολογιστή......
Μάλλον πρέπει με κάποιο τρόπο να μπει σε υπολογιστή έτσι δεν είναι; -
έχεις το παλιό recovery...με τα χρυσά κουμπιά, με αυτό μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις εκ νέου ρομ με το mi pc suite, σχετικούς οδηγούς έχει φτιάξει ο @derveni αι θα τους βρεις εδώ ---> Οδηγοί για συσκευές σειράς Redmi
Πριν πας σε αυτή την λύση όμως, δοκίμασε να βγάλεις την sd card και να κάνεις boot -
Καλημέρα φίλοι, τελικά μετά από ένα ''εφιαλτικό'' βράδυ με νεύρα και απογοήτευση (μιας και είναι το πρώτο xiaomi μετά από αρκετά που έχω και είχα στην κατοχή μου που μου βγάζει πρόβλημα) κατάφερα χωρίς να καταλάβω πως... Να το ανοίξω.... Ειλικρινά αφού έκανα ότι συνδυασμό στα κουμπιά υπήρχε fastboot - recovery και ότι άλλο βρήκα, για μια στιγμή το παράτησα, και κατά τις δύο το έπιασα πάτησα το power και ως δια μαγείας δεν κόλλησε στο logo αλλά μου έβγαλε την μπάρα κάτω όπως σαν να κάνει αναβάθμιση και μετά απ λίγο άνοιξε χωρίς να έχει χαθεί τίποτα... Έψαξα νυχτιάτικα και βρήκα μια σύνδεση ίντερνετ και μου έκανε αναβάθμιση σε 8.5.5.0 αν θυμάμαι καλά και στη συνέχεια άνοιξε ξανά με τον ίδιο τρόπο, μου έβγαλε άλλη μια αναβάθμιση σε 9.5.5.0 αλλά δεν είχα ξανά ίντερνετ οπότε το άφησα για άλλη στιγμή. Τώρα δουλεύει κανονικά αλλά φοβάμαι να το κάνω επανεκκίνηση μήπως και κολλήσει ξανά. Τελικά δεν ήταν η κάρτα μνήμης που είχε δημιουργήσει το πρόβλημα όπως είχα πρώτο γράψει και είχα υποθέσει αλλά είχε κάποιο πρόβλημα το κινητό, παράξενο βέβαια γιατί στην αρχή μου άνοιξε μια χαρά. Θα κάνω και την επόμενη αναβάθμιση και θα δω πως θα πάει... Λογικά δεν βλέπω να στρώνει, οπότε το κόβω να μπω σε περιπέτειες για να περάσω ξανά rom, κρίμα γμτ και ήταν δώρο για την αρραβωνιαστικιά μου και τις άρεσε πολύ.... Ευχαριστώ τα παιδιά για την βοήθεια.
Nas.. Έγραψα πως το πρώτο που έκανα ήταν να βγάλω την sd και να δοκιμάσω μήπως έφταιγε αυτή αλλά το πρόβλημα συνέχιζε να υφίσταται... -
Ναι, το είδα τώρα, πρωί ακόμα και δεν έχουμε πιει καφέ
Μην αγχώνεσαι άδικα, έχει συμβεί αρκετές φορές σε αναβάθμιση ανάλογο πρόβλημα, σε διάφορες συσκευές.
Φυσικά το παρακολουθείς πως θα πάει και κατά τη γνώμη μου ξεκίνα και την διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες