[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Beta2 από Global Source.
-
-
Ο/H instant_diver έγραψε:
Τα παρατάω προς το παρόν και κλεινω την συσκευή μέχρι να δω τι διορθώσεις θα κάνετε
-
-
σε hennessy , έκανα factory reset και προσαρμοσμένη εγκατάσταση για να βάλω αυτά που θέλω και όταν άνοιξε η συσκευή με τάραξε στο να μου βγάζει αναφορά σφάλματος ότι η Ασφαλεια δεν λειτουργεί. Οταν με χίλια ζόρια όλοκληρώθηκε η εγκατάσταση και μου έβγαλε μήνυμα ότι εγκαταστάθηκε η ρομ και μπήκε στην αρχική οθόνη, επεσε σε loop και μου βγάζει το logo XTRV με τις 3 τελιτσες μπαίνει στην αρχική οθόνη , ξανά logo και πάει λέγοντας.
Το έσβησα, μπήκα σε TWRP , έκανα ξανά factory reset , ξανά εγκατάσταση και .... ζω την μέρα της μαρμότας..... ξανά ακριβώς όπως τα περιέγραψα στην προηγούμενη παράγραφο.
Τα παρατάω προς το παρόν και κλεινω την συσκευή μέχρι να δω τι διορθώσεις θα κάνετε
Αν έχεις πάλι τα ίδια, δοκίμασε να περάσεις την απλή XTRV.
-
-
Ο/H spiros@1 έγραψε:
Το kenzo θα παρει καποια στιγμη global ??
Με το καλό βέβαια.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H dnomikos έγραψε:
σε hennessy , έκανα factory reset και προσαρμοσμένη εγκατάσταση για να βάλω αυτά που θέλω και όταν άνοιξε η συσκευή με τάραξε στο να μου βγάζει αναφορά σφάλματος ότι η Ασφαλεια δεν λειτουργεί. Οταν με χίλια ζόρια όλοκληρώθηκε η εγκατάσταση και μου έβγαλε μήνυμα ότι εγκαταστάθηκε η ρομ και μπήκε στην αρχική οθόνη, επεσε σε loop και μου βγάζει το logo XTRV με τις 3 τελιτσες μπαίνει στην αρχική οθόνη , ξανά logo και πάει λέγοντας.
Το έσβησα, μπήκα σε TWRP , έκανα ξανά factory reset , ξανά εγκατάσταση και .... ζω την μέρα της μαρμότας..... ξανά ακριβώς όπως τα περιέγραψα στην προηγούμενη παράγραφο.
Αν έχεις πάλι τα ίδια, δοκίμασε να περάσεις την απλή XTRV.
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και θα επανέλθω δριμύτερος -
Η ρομ που μου έβγαλε προβλημα 2 φορές ήταν αυτή που μου ήρθε μέσω updater. Δεν την κατέβασα από το μειλ αν σας βοηθάει αυτό. Το fix και την XTRV θα τις προσπαθήσω αύριο το μεσημέρι μετά την δουλειά αν δεν σας πειράζει διότι τώρα πρέπει να πάω να κοιμηθώ (πρωινό εγερτήριο !)Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και θα επανέλθω δριμύτερος
-
Έγινε εγκατάσταση της aroma 8.3.8 πάνω από την 8.2.1 χωρίς fr εντάξει μοιάζει!Σε xiaomi redmi note 4x mido.Το πρόβλημα με τα θέματα διορθωνεται αν στις ρυθμίσεις αλλάξεις περιοχή εγώ επέλεξα Ινδία! Μετά μπορείς να επιλέξεις θέματα!Αν επιλέξω αναβάθμιση λογισμικού από το εικονίδιο μου λέει ότι έχει λήξει η συνδρομή μου! Ενώ αυτην την αναβάθμιση έτσι την έκανα!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Παίδες η σημερινή για mido θα είναι από global ?
Σε αυτές τις ROM θα σταματήσουμε να δίνουμε ROM από Source xiaomi.eu, εκτός και χρειαστεί κατ'εξαίρεση λόγο προβλημάτων.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0