ok. περιμένω τότε mail με Source από Global γιατί σε μένα δεν λειτουργεί ο Updater ακόμα....Ο/H MIUI_ART έγραψε:
OXI .
Είναι με Source από xiaomi.eu καθώς δεν κυκλοφόρησε ακόμη η Global στο en.miui.com
Σε όσες ROM θα έχετε Source από Global θα δείτε το παρακάτω μήνυμα στον Updater ώστε να το γνωρίζετε ...
[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Beta2 από Global Source.
-
-
Στο sagit είδα στον updater ότι υπάρχει η 8.3.8 από global (mail δεν μου ήρθε ακόμη). Την εγκατέστησα με factory reset και τώρα κάνω επαναφορά από χθεσινό αντίγραφο του mi cloud. Είχα την 8.2.1. Υπάρχει περίπτωση η επαναφορά να δημιουργήσει πρόβλημα;
-
Ο/H paf21 έγραψε:
(mail δεν μου ήρθε ακόμη)
Αφού ήρθε σε εμένα το Mail για το Sagit πρέπει να ήρθε και σε εσένα.
Ο/H paf21 έγραψε:
Είχα την 8.2.1. Υπάρχει περίπτωση η επαναφορά να δημιουργήσει πρόβλημα;
-
-
Μου ήρθε η 8.3.8 με global source και την εγκστέστησα με fr, πλην ομως δεν μπορω να συνδεθώ στον mi λογαριασμό μου διοτι οταν πσω να βαλω τον κωδικο του wifi μου, δεν εμφανιζεται το πληκτρολόγιο και αρα δεν εχω δικτυο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αφού ήρθε σε εμένα το Mail για το Sagit πρέπει να ήρθε και σε εσένα.
-
Ο/H bas13bou έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να περάσω θέματα για το mido έχω την τελευταία ρομ global.
Θα σας δώσουμε οδηγίες και ίσως κάποιο Patch zip που θα σας τα επαναφέρει μόλις το έχουμε έτοιμο. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H bas13bou έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να περάσω θέματα για το mido έχω την τελευταία ρομ global.
Θα σας δώσουμε οδηγίες και ίσως κάποιο Patch zip που θα σας τα επαναφέρει μόλις το έχουμε έτοιμο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H amalag έγραψε:
Απλά έχει απενεργοποιήσει η Xiaomi τα Θέματα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.
Θα φτιάξουμε ένα Patch που θα τα επαναφέρει αλλά θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H amalag έγραψε:
Απλά έχει απενεργοποιήσει η Xiaomi τα Θέματα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.
Θα φτιάξουμε ένα Patch που θα τα επαναφέρει αλλά θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή...
σε hennessy , έκανα factory reset και προσαρμοσμένη εγκατάσταση για να βάλω αυτά που θέλω και όταν άνοιξε η συσκευή με τάραξε στο να μου βγάζει αναφορά σφάλματος ότι η Ασφαλεια δεν λειτουργεί. Οταν με χίλια ζόρια όλοκληρώθηκε η εγκατάσταση και μου έβγαλε μήνυμα ότι εγκαταστάθηκε η ρομ και μπήκε στην αρχική οθόνη, επεσε σε loop και μου βγάζει το logo XTRV με τις 3 τελιτσες μπαίνει στην αρχική οθόνη , ξανά logo και πάει λέγοντας.
Το έσβησα, μπήκα σε TWRP , έκανα ξανά factory reset , ξανά εγκατάσταση και .... ζω την μέρα της μαρμότας..... ξανά ακριβώς όπως τα περιέγραψα στην προηγούμενη παράγραφο.
Τα παρατάω προς το παρόν και κλεινω την συσκευή μέχρι να δω τι διορθώσεις θα κάνετε -
Οκ φιλε μου ευχαριστώ περαστηκε μέσω του updater χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0