[XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Beta2 από Global Source.
-
-
-
Ο/H geo_enjoy έγραψε:
Πάντως η νέα ROM με Source από xiaomi.eu είναι έτοιμη και μπορείς να την βρεις εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…8-3-8-Xiaomi-MI-4C/#files -
καλησπέρα ομάδα μπαίνω και εγώ στο κλαμπ των beta tester περνάω από το αρχείο zip που μου ήρθε στο email την νέα έκδοση 8.3.8 beta είμαστε στο πρώτο άνοιγμα που παίρνει αρκετή ωρίτσα όντως για να ανοίξει για πρώτη φορά άντε να δούμε τι θα δούμε με την global source να πω κάτι που παρατήρησα στην aroma έκδοση που κατέβασε στο script δεν πήγε 100% το ποσοστό και με έβγαλε επιλογή για επανεκκίνηση ξεκίνησα με FR τα μηδένισα όλα πριν ξεκινήσω να την περάσω από TWRP γιατί είχα την stable official 9.2.4.0 έκδοση που από ότι διάβασα κατέβηκε από το site της en.miui.com
Επεξεργασία 1η
το πρόβλημα με το aroma script διορθώθηκε απλά περνώντας την τελευταία έκδοση του ελληνικού TWRP είχα το TWRP από την TEAMWIN
Επεξεργασία 2η
δοκιμάζω να περάσω πάνω από την τελευταία έκδοση 8.3.8 την 8.3.8 από Global Source
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Μετα από fastboot rom stable 7.1 global ξεχαστηκε να περαστει twrp και τώρα Ψαχνω πως να ρουταρω το redmi 4a και με ποιο ώστε με το flashify να εγκαταστήσω twrp γιατί το κομπιούτερ μου έχει θεμα.
Βοήθεια κανείς;
" Γεωπόνος”
-
-
Για κάνε το τεστ μέσα στο CIT.
Μπαίνεις πατώντας επαναλαμβανόμενα πάνω στο kernel στο about phone.
Κάνε τεστ τα speaker. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Για κάνε το τεστ μέσα στο CIT.
Μπαίνεις πατώντας επαναλαμβανόμενα πάνω στο kernel στο about phone.
Κάνε τεστ τα speaker.
-
Το τεστ το έτρεξες; Πέρασε;
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0