Καλησπέρα στην ομάδα. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα κατά το ξεκλείδωμα της συσκευής με την αφή ή το κουμπί του power. Ότι και από τα δύο να χρησιμοποιήσω υπάρχει μια καθυστέρηση 3-4 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη ξεκλειδώματος ή να ξεκλειδώσει. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο;
Πρόβλημα κατά το ξεκλείδωμα.
- Διορθώθηκε
-
-
Καλησπέρα φίλε! Δείξε σε παρακαλώ μια φώτο από Ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο.Open-source is the future
-
-
Εντάξει είναι η rom. Μόνο στο ξεκλείδωμα έχεις αυτή τη καθυστέρηση ή και γενικότερα υπάρχει μια καθυστέρηση στην αφή? Για παράδειγμα αν πατήσεις το power λογικά αν δεν το έχεις απενεργοποιήσει ζητάει κωδικό ή pattern, σε ποιο σημείο βλέπεις αυτή τη καθυστέρηση αφού βάλεις το κωδικό ή πριν? Δακτυλικό αποτύπωμα έχεις δοκιμάσει να δεις αν υπάρχει κι εκεί καθυστέρηση?Open-source is the future
-
Πριν που ανέφερα την αφή εννοούσα το δακτυλικό αποτύπωμα (λάθος διατύπωση) και εκεί κολλάει. Πχ αν πατήσω το power μέχρι να μου ζητήσει κωδικό μπορεί να περάσουν κ 3-4 δευτερόλεπτα. Γενικά σαν συσκευή δεν κολλάει σε κάποιο άλλο σημείο.
-
Πήγαινε στο "Σχετικά με το τηλέφωνο", χτύπα 5-6 φορές πάνω στο kernel version και κάνε το τεστ που έχει για το δαχτυλικό αποτύπωμαOpen-source is the future
-
Κανονικά μου βγάζει "pass" στο auto fingerprint test.
-
Ωραία άρα δεν υπάρχει πρόβλημα στο hardware. Δοκίμασε να ξανασετάρεις το δακτυλικό αποτύπωμα. Δεν είναι κάτι σοβαρό οπότε μπορείς και να το ξεχάσεις. Δεν ξέρω αν άλλοι χρήστες του mido έχουν το ίδιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη rom. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως διορθωθείOpen-source is the future
-
Τελικά αφού είδα και απόειδα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Κ άλλαξα και το αποτύπωμα. Το πρόβλημα βέβαια παραμένει. Ας ελπίσουμε ότι ίσως κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και έχει βρεί μια λύση.
-
-
Σήμερα που έψαχνα να βρώ λύση στο πρόβλημα έπεσα σε ένα άρθρο από κάποιον που είχε το ίδιο θέμα. Η λύση; Αν αφαιρεθεί η SD κάρτα όλα δουλεύουν ρολόι. Το δοκίμασα και όλα κομπλέ...προς το παρόν τουλάχιστον.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0