[XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 09/03/18 20:55)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Εντάξει η τελευταία rom με έχει ξεσκίσει. Το κινητό κάνει επανεκκινήσεις και πολύ συχνά κολάει, οπότε πάλι θέλει reset... Πίκρα....ούτε να το στήσω δε μπορώ....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Μπορούμε να κάνουμε backup τις εφαρμογές μόνο και όχι τις ρυθμισεις η ούτε τις εφαρμογές παιδιά;. Έχω πολλές εφαρμογές εγώ τουλάχιστον.
-
-
τι εννοείς; Οι εφαρμογές είναι μέσα στο Google Play και όταν περάσεις τα στοιχεία σου αναφορικά με το Google Account μετά το format θα σου τις δειξει / επαναφέρει ανάλογα με το πώς έχεις σεταρει τον λογαριασμό σου.Ο/H soctap έγραψε:
Μπορούμε να κάνουμε backup τις εφαρμογές μόνο και όχι τις ρυθμισεις η ούτε τις εφαρμογές παιδιά;. Έχω πολλές εφαρμογές εγώ τουλάχιστον.
Για τις MIUI εφαρμογές μπορείς να κάνεις backup στο mi account σου. -
Σε RedMi Note 3 (Hennessy) έγινε εγκατάσταση με factory reset,μου ζητάει κωδικό για ενεργοποίηση αλλά δεν με αφηνει να ενοθω με ιντερνετ
-
Πέρασα την XTRV καθώς ARΩΜΑ δεν υπάρχει διαθέσιμη με τον κλασικό τρόπο.Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H ktsiaras έγραψε:
Καλημέρα. Την περάσατε με fr ή απλά κλασικά; Περάσατε την άρωμα ή την xtrv;Ο/H keap έγραψε:
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους,σε mi6 μέχρι στιγμής η εγκατάσταση της νέας ρομ και η λειτουργία της συσκευής είναι ομαλή!!!!
-
Και σε μένα το έκανε. Το έλυσα ως εξής: Θα επιλέξεις να ενεργοποιήσεις το κινητό. Γράφεις μέσα στο πλαίσιο. Το κάνεις αντιγραφή. Πηγαίνεις να συνδεθείς στο wifi. Πατάς πλαίσιο. Επικόλληση αυτό που έγραψες πριν. Συνδέεται στο δίκτυο και μετά κάνεις ενεργοποίησηΟ/H georgestro έγραψε:
Σε RedMi Note 3 (Hennessy) έγινε εγκατάσταση με factory reset,μου ζητάει κωδικό για ενεργοποίηση αλλά δεν με αφηνει να ενοθω με ιντερνετ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
@georgestro
Πήγαινε στην ενεργοποίηση όπου σου βγάζει πληκτρολόγιο πληκτρολόγησε τον κωδικό wifi κάνε επιλογή και αποκοπή και πήγαινε μετά στην σύνδεση στο Ίντερνετ και κάνε επικόλληση. -
-
Ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν μου ανηγει το πλαισιο για να βαλω τον κωδικο του wifi
-
Πήγαινε στην ενεργοποίηση όπου σου βγάζει πληκτρολόγιο πληκτρολόγησε τον κωδικό wifi κάνε επιλογή και αποκοπή και πήγαινε μετά στην σύνδεση στο Ίντερνετ και κάνε επικόλληση.Ο/H georgestro έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν μου ανηγει το πλαισιο για να βαλω τον κωδικο του wifi
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0