Gkalen μια διευκρίνιση.Επειδη στην 8.3.1 με global source η beta2 λειτουργούσε το face unlock εάν πάω πίσω από την 8.3.8 που έβαλα την Παρασκευή θα έχω θέμα πιστεύεις???
[XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 09/03/18 20:55)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Μετά από συνεχείς δοκιμές με την global xtrv σε mido, κατέληξα στα εξής:
Η rom είναι πολύ ανώτερη από την eu, σε ram, battery κλπ.
Η ΣΙΓΟΥΡΗ εγκατάσταση είναι η απλή xtrv με FACTORY RESET και root SU. Η εγκατάσταση πάνω από eu δουλεύει αλλά έχει κάποια lags..
Δύο προτάσεις έχω για τα παιδιά που θα την βελτιώνουν, εκτός από την αλλαγη region για τα θέματα (που στο κάτω κάτω το κάνεις αν είσαι root)
-Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης με δυνατότητα απενεργοποίησης του app vault (assistant), grids 5x6.. (δηλαδή όπως η EU)
-Δυνατότητα χρήσης του stock file manager της EU, που είναι ποιο λιτός και γρήγορος. Ο miui explorer είναι πλήρης αλλά κάπως βαρύς, τρώει ενέργεια και αρκετά ποιό αργός. Αν κάποιος παρ' αυτά τον θέλει, υπάρχει και στο store.
Άριστη η απόφαση για την μετάβαση, μπράβο για άλλη μια φορά! -
καλησπέρα στην ομαδαρα να κάνω και εγώ μια ενημέρωση για την νέα ρομ μας μετά από 2 δυνατές μέρες χρήσης φυσικά όπως το δουλεύω πάντα το κινητό μου kenzo διαπιστώνω ότι η μπαταρία του είναι πάρα πολύ κακή. πλέον η κατανάλωση της βασικά δεν μπορεί να κρατήσει ούτε ένα 24ωρο από το 100 τις 100 στο 30 έχει πέσει μέσα σε 14 ώρες από τις οποίες οι 8 ήταν ο ύπνος μου
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
-
@NasDriver Ναι κανονικά είχα μια lineage και έκανα factory reset πριν περάσω την δικιά μας από το vip mail την πέρασα με το τελευταίο Ελληνικό TWRP 3.2.1.0
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
-
εχω το ιδιο προβλημα σε ολες τις xtrv που εχω περασει,δηλαδη οταν επιλεγω αλλαγη ταπετσαριας πατωντας σταθερα σε κενο σημειο της οθονης η εφαρμογη κρασσαρει,επισης τραβωντας στιγμιοτηπο και πριν κλειση το εικονιδιο πατωντας το εχει καποιες επιλογες οπως επεξεργασια κλπ,αλλα και εκει κρασσαρει.το εχω αναφερει και σε προηγουμενα ποστ.κατα τα αλλα ολα καλα.
-
@NasDriver ναι είχα πρώτα περάσει την kenzo_global_images_8.3.8_20180308.0000.00_6.0_global_03309d3c85 rom με fastboot και μετά το Ελληνικό TWRP 3.2.1.0 μέσω υπολογιστή από ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα της en.miui.com και στην συνέχεια την Ελληνική rom xiaomi-miui-hellas-arΩma-HMNote3Pro_8.3.8_v9-6.0 από vip mail
Ενημερωση 1η
@NasDriver μόλις φορτίσω την συσκευή μου παίρνω ένα backup αυτή την ρομ και λέω να περάσω την lineage ξανά μετά από full wipe θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν περάσω την lineage rom?Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
-
Στην διαχείριση μπαταρίας, που γίνεται η μεγαλύτερη κατανάλωση ? Μπορείς να βάλεις μία φώτο ?
-
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0