Αναβάθμιση σε xiaomi redmi note 2
-
-
εχω google apps αλλά όχι youtube η dolby atmos και δεν με πήγε στην επιλογή να διαλεξω. Έκανα κάτι λάθος;Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Δεν έχω την xtrv και δεν ξέρω αν έχει το Dolby atmos ενσωματωμένο. Το. Youtube θα έπρεπε να υπάρχει. Αν όχι κατέβασε το από το Google play.
Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 -
δεν είναι το θέμα να το κατεβασω. Απλα λέω μήπως έκανα κάποιο λάθος καθώς πέρασα τη Ρομ.. Να κάνω παλι την διαδικασία με twrp?Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Δεν χάνεις τίποτα, ούτε και πειράζει να την ξανά φλασαρεις.
Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 -
-
Ok παιδιά.. Πριν είχα την 8.4.19 dev ενώ τώρα πέρασα την 9.6.3.0 stable. Πρίν μπορούσα να προσαρμοσω τη Ρομ. Απλα είμαι λίγο άσχετος..Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Η 9.6.3.0 δεν έχει τον ARΩΜΑ installer για να κάνεις επιλογές, προς το παρών τουλάχιστον. Είναι η σκέτη XTRV.
Σωστά τα έκανες οπότε
Όσες εφαρμογές θέλεις τις κατεβάζεις από play store -
ευχαριστω για την βοηθεια σας για αλλη μια φορα!!! βημα βημα μαθαινω κ εγωXiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Πρώτες εντυπώσεις από την 9.6.3.0 θετικές. Νομίζω πως όλα δουλεύουν πολύ καλά εκτός από την μπαταρία. Νομίζω ότι πέφτει σχετικά γρήγορα. Τι λέτε; Να αγοράσω μια νέα;Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα