Αναβάθμιση σε xiaomi redmi note 2
-
-
Ο/H morrison έγραψε:
Ebay μόνο η υπάρχει Ελλάδα;
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
-
Ο/H morrison έγραψε:
επισης την βρηκα στο ebay που εχω και λογαριασμο..
τι λετε?Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
Αυτή από το eBay είναι ίδια με εκείνη που μου προτείνατε από το AliExpress??
Λεω να αγοράσω από eBay επειδή εκεί έχω λογαριασμό.
Τι λέτε;Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
Ο/H morrison έγραψε:
Αυτή από το eBay είναι ίδια με εκείνη που μου προτείνατε από το AliExpress??
Λεω να αγοράσω από eBay επειδή εκεί έχω λογαριασμό.
Τι λέτε;
εγώ παραπάνω ανέφερα πως υπάρχει πρατήριο της εταιρίας στο aliexpress της noxon και όχι ο σύνδεσμος που αναφέρθηκε παρακάτω . Από το πρατήριο αγόρασα 5 nohon απο το συγκεκριμένο κατάστημα και δουλεύουν όπως η αυθεντική μπαταρία και μάλιστα δίχως τις επανεκινήσεις που αναφέρουν άλλοι . Αυτή την στιγμή είναι σε λειτουργία 3 RN2 ME NOHON στο σπίτι . Παλιότερα που αγόρασα nohon από ebay μπλε για sumsung 4 neon απλά θανάτωσα το κινητό . Οταν λέω πρατήριο της εταιρίας αριστερά στους πωλητές αναφέρει authorice nohon store....
ΥΓ. Για όσους δεν κατάλαβαν Original NOHON Battery BM45 3060mAh For Xiaomi Redmi Hongmi Note 2 Red Rice Note2 High Capacity Replacement Phone Batteries-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
εγινες κατατοπιστικοτατος φιλε μου
να ρωτησω κ κατι αλλο.. στο aliexpress δεν αγοραζουμε με paypal???Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
Ο/H morrison έγραψε:
να ρωτησω κ κατι αλλο.. στο aliexpress δεν αγοραζουμε με paypal???
Οκ.. θα συνεχίσω στην αγορά.. ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Όπως τα λέει ο @themakos66.
Μόνο από το Norton Authorized Store.
Το καλοκαίρι του 2017 είχα πάρει δύο από εκεί και βγήκαν άψογες.
Το καλοκαίρι του 2018 πήρα δύο από Norton Official Store και η μία βγήκε μάπα. Έκλεινε μόνο του το κινητό όταν με καλούσαν και είχε πολλά προβλήματα.
Τελικά πήρα μία άλλη το Νοέμβριο από το Norton Authorized Store και θα δώ πως πάει, δεν την έχω πολυχρησιμοποιήσει ακόμα, πριν λίγες μέρες ήρθε. -
Μόλις παρέλαβα τη μπαταρία..από το Norton Authorized Store. Τι πρέπει να κάνω παιδιά;; Πώς να φορτίσω το κινητό;; Χρειάζεται κάποια διαδικασία;;Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Και κάτι άλλο.. λέτε δημιουργώ πρόβλημα αν φορτίζω με φορτιστή Samsung??Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα