Αναβάθμιση σε xiaomi redmi note 2
-
-
-
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά!!! είπα ότι δεν θα τα κατάφερνα αλλά χάρη σ εσάς τι να πω!!! Κ σορυ για το Σαββατόβραδο αλλά κόλλησα.. τώρα όμως μου βγάζει συνέχεια ότι έχει νέα αναβάθμιση κ μου σπάει τα νεύρα..να του κάνω;;Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
-
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Εσύ Χρήστο που περπατάς τέτοιες ώρες και μας ήρθες τώρα. Καλός ο μάγκας αν δεν έχει γυναίκες να λικνίζονται με το κλαρίνο, προτιμώ Morrison
Redmi n3pro
όσων αφορά της γυναίκες έχω δει κυρίες ΑΑΑ να σπάνε την μεσουλα τους υπό τον ήχο του κλαρίνου και ήταν χάρμα οφθαλμών @makisfz
-
καλημερα παιδια!! χρονια πολλα με υπομονη και δυναμη!!!
επειδη με τρωνε τα χερια μου την εκανα την πατατα!
χθες το βραδυ κ ενω ολα πηγαν καλα και περασα την νεα ρομ δεν επελεξα προσαρμογη και μπηκαν πολλες εφαρμογες που δεν μου αρεσαν να βρισκονται στο κινητο.
ετσι καθως ξυπνησα το πρωι να δω φορμουλα λεω δεν ξανακανω εγκατασταση αλλα να επιλεξω προσαρμογη για να μην εχω αυτες τις εφαρμογες?? προσπαθω να ξανακανω αναβαθμιση λες κ ξερω τι γινετε στο κεφαλι μου..
δεν γινοταν αναβαθμιση και προσπαθησα να περασω την παλια ρομ που ειχα. 8.0.1.0 stable.
μπαινω twrp και τρωει ενα κολλημα το κινητο κ δεν μπορουσα να κανω τπτ. ετσι με το κοφτερο μυαλο μου κανω format data μιας κ εχω κανει back up σε οτι χρειαζομουν.... .....ομως δεν ειχα περασει την ρομ στην sd card.
τωρα ανοιγω το κινητο, με παει σε οθονη οπως το πρωταγορασα, επιλεγω γλωσσα, καρτες σιμ, wifi, και φτανω στην συνδεση στο λογαριασμο mi που μου λεει να εισαγω τον κωδικο αλλα δεν μπορω να τον βρω πουθενα μιας και δεν υπαρχει μπαρα απο πανω..
τι κανω τωρα??
ξερω οτι θα με βριζετε αλλα νομιζω τωρα ειναι πολυ πιο πολυτιμη η βοηθεια σας!!
ευχαριστω προκαταβολικα!!!
αναμενω απαντησεις σας!!Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
Μπορείς να βάλεις μια φώτο με το σημείο που κόλλησες ? Δύσκολη μέρα σήμερα, φεύγουμε όλοι για τις παρελάσεις
-
καταλαβαινω
ανοιγω το κινητο, με παει σε οθονη οπως το πρωταγορασα, επιλεγω γλωσσα, καρτες σιμ, wifi, και φτανω στην συνδεση στο λογαριασμο mi που μου λεει να εισαγω τον κωδικο αλλα δεν μπορω να τον βρω πουθενα μιας και δεν υπαρχει μπαρα απο πανω.
δεν μπορω ουτε screenshot να κανω ουτε τπτ.
twrp ομως μπορω να μπω..Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
-
το εκανα.. μου βγαζει το λογοτυπο miuipro και ειναι αρκετη ωρα κολλημενο εκει.δεν φαινεται να ξεκολλαει..Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα