Αναβάθμιση σε xiaomi redmi note 2
-
-
παλι τα ιδια.. φτανω στο σημειο που λεει συνδεση στο λογαριασμο mi, μου λεει να εισαγω τον κωδικο που μου εχει στειλει με μνμ αλλα δεν μπορω να δω τον κωδικο. δεν μπορω να δω το μνμ.
χωρις τον κωδικο δεν μπορω να συνεχισω.Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
περναω την ρομ στον υπολογιστη μου οπως μου ειπες fog.
μετα μπαινω twrp στο κινητο, το συνδεω στον υπολογιστη και πως περναω την ρομ στο κινητο?Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
Συνέδεσε το USB καλώδιο με κινητό και υπολογιστή και πέρασε το, ενώ είσαι σε twrp. Αν δεν μπορείς, πες μας πως φαίνεται το κινητό σου μέσα στο device manager του υπολογιστή σου.
-
οκ..σε λιγη ωρα , λογο αργης ταχυτητας
περναει η ρομ στον υπολογιστη χυμα στην επιφανεια εργασιας και σας ενημερωνω..
Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
οκ.. η ρομ περασε στον υπολογ και συνδεσα το κινητο ενω ειμαι σε twrp. τωρα τι κανω??
πως περναω τηνρομ απο τον υπολογιστη στο κινητο??
Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 -
Το βλέπεις το κινητό σου από τον υπολογιστή σου;
Edit: αν δεν το βλέπεις σαν αποθηκευτικό χώρο μπες μέσα στον υπολογιστή σου στο device manager και πες μου πως φαίνεται. -
στον υπολογιστη μου εβγαλε τον φακελο που εχει τον αποθηκευτικο χωρο του κινητου και της sd cardXiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
-
copy paste ετσι απλα??? χυμα στο χωρο του κινητου η της sd card???Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα