Το θέμα με την μπαταρία μου το έκανε πάλι.χθες το βράδυ συγκεκριμένα ένα είχε φτάσει στο 98% η φόρτιση ξαφνικά έσβησε το κινητό..Ο/H morrison έγραψε:
Καλημέρα παιδια!!! Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη νέα ρομ είναι θετικές!! Συγχαρητήρια σε όλους για την δουλειά που κάνετε!!! νομίζω πως το κινητό έχει καλύτερη ταχύτητα και το θεματακι που είχα με την μπαταρία νομίζω πως λύθηκε ( όταν το φορτιζα κ έφτανε πάνω από 90% περίπου, έσβηνε το κινητό) αλλά θα το παρακολουθήσω λίγο ακόμα.. παρατήρησα ότι δεν υπάρχει η εφαρμογή της μουσικής. Δλδ δεν μπορώ να ακούσω τα τραγούδια που έχω περασμένα στην SD card. Και ένα άλλο θεματακι που είχα με το ακουστικό νομίζω έγινε χειρότερο.. ακούω με πολύ δυσκολία πλέον σε μια κλήση.εχω μόνιμα συνδεδεμένα hands free.. αυτά προς το παρόν!! Να έχετε μια καλή μέρα!!!
Εφαρμογή για μουσική δεν βλέπω να υπάρχει.. πρέπει να κατεβάσω εγώ κάποια ώστε να παίζει τα τραγούδια που έχω περασμένα;;
Το θέμα με το ακουστικό νομίζω πάει από το κακό στο χειρότερο.ειχε θέμα πιο παλιά αλλά με την νέα αναβάθμιση έγινε ακόμα χειρότερα..
Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015