παιδια δεν εχω μπερδευτει καθολου ... για κοιταξτε λιγο τα χαρακτηριστικα που εχει το note 4 global και πειτε μου για ποιον λογο δεν θα μπορει να πιασει 4G+ .... o snapdragon 625 υποστηριζει 300mbps download , που σημαινει 4g+ ... η μπαντα του 4g+ παιζει στην 800αρα αν δεν κανω λαθος , οπως και το voLTE ... γιατι να μην το πιανει ?
4g+
- Απαντήθηκε
-
-
-
χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ... αν βαλεις την καρτα σου σε κινητο που παιζει voLTE και ενεργοποιησεις την υπηρεσια ,νομιζω μετα παιζει και σε οποιοδηποτε αλλο κινητο εχει προδιαγραφες για voLTE
για αυτο θελω να μου πει καποιος που το εχει δουλεψει το note 4 με την 800αρα για να μου πει αν πιανει ή δεν πιανει 4g+ -
@pavlidisc δυστυχώς δεν έχω πλέον καμία συσκευή από τις δυο που ανέφερα στην κατοχή μου, και ούτε είχα κάνει ποτέ speedtest
, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι το σερφάρισμα ήταν "άπιαστο", στο redmi 5 plus Global Version που έχω τώρα, ναι μεν έχω 4G, αλλά καμία σχέση με το 4G+ που είχα με τις συγκεκριμένες συσκευές. όλα αυτά με cosmote, με vodafone δεν το είχα δοκιμάσει γιατί δεν είχα δεδομένα...Περιοχή Τρίπολη
-
@perahoritis
Να σε πω εγώ που δεν έχω RN4... θα το ρισκάρω: ΔΕΝ παίζει να έχεις 4G+ ούτε VoLTE.
Εάν κάμω λάθος, θα ΣΕ ζητήσω συγγνώμη. Δεν ντρέπομαι. Αλλά μέχρι να βρεθεί κάποιος που χρησιμοποίησε VoLTE και 4G+...κράτα το δικό μου post.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H perachoritis έγραψε:
χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ... αν βαλεις την καρτα σου σε κινητο που παιζει voLTE και ενεργοποιησεις την υπηρεσια ,νομιζω μετα παιζει και σε οποιοδηποτε αλλο κινητο εχει προδιαγραφες για voLTE
για αυτο θελω να μου πει καποιος που το εχει δουλεψει το note 4 με την 800αρα για να μου πει αν πιανει ή δεν πιανει 4g+
-
Ο επεξεργαστής το υποστηρίζει 4g+ ;;;
Όπως είπαν μόνο το minote 2 και mimix 2 υποστηρίζει 4g+ επισειςβτο voLte κανε xiaomi δεν υποστηρίζει...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
625
παιδια δεν λεω οτι εχω δικιο ... απλα αμα δειτε τα χαρακτηριστικα δειχνει οτι το υποστηριζει .... ουτε ειπα οτι δουλευει το voLTE ....απλα σαν θεωρια ειπα οτι αν ενεργοποιηθει η καρτα στην συγκεκριμενη υπηρεσια απο αλλο κινητο που υποστηριζει ,υπαρχει η δυνατοτητα να δουλεψει και στην xiaomi με 800αρα μπαντα ... -
Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει κανένας να το κάνει να λειτουργήσει, παρόλο που κάποιοι ενεργοποίησαν το volte σε άλλη συσκευή παρακάμπτοντας τις δικλείδες των παρόχων.
-
παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες ως προς το θεμα 4g+ γιατι προσπαθω να βρω πληροφοριες και δεν υπαρχουν και η απαντηση ....το ειχα και δεν επιανε.... δεν με καλυπτει πληρως ... να 'στε καλα
-
Ο/H perachoritis έγραψε:
παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες ως προς το θεμα 4g+ γιατι προσπαθω να βρω πληροφοριες και δεν υπαρχουν και η απαντηση ....το ειχα και δεν επιανε.... δεν με καλυπτει πληρως ... να 'στε καλα
Αγορίνα... μην τρως άδικα τα συκώτια σου. Σου είπαμε τόσα άτομα (που έχουμε φάει τα Xiaomi με το κουτάλι) ότι 4G+ και VoLTE δεν υπάρχει. Η απάντηση "το είχα και δεν δούλευε" πρέπει να σε καλύψει 100%.
Δεν υπάρχει κάτι δυσνόητο στις απαντήσεις των παιδιών. Εάν δεν θέλεις να το δεχτείς αυτό είναι άλλο θέμα.
Εάν θεωρείς ότι μπορείς να ανακαλύψεις κάτι παραπάνω... εδώ είμαστε να μας ενημερώσεις και εμάς.
Υ.Γ εάν θέλεις να ψάξεις κάτι, δες τι ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει A-LTE και πως ΑΚΡΙΒΩΣ δουλεύει. Το ίδιο κάνε και για το VoLTE. Τότε θα καταλάβεις τι παίζει με τα Xioami (προς το παρόν τουλάχιστον).
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Για το VoLTE είναι απλή η απάντηση. Πρέπει να υποστηρίζει αυτού του είδους την υπηρεσία ΚΑΙ ο πάροχος για τη συγκεκριμένη συσκευή. Η Cosmote (που είναι η μοναδική που υποστηρίζει VoLTE αυτή τη στιγμή) το δίνει εγγυημένα μόνο σε συγκεκριμένα iPhone και κάποια high-end Samsung τηλέφωνα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα