Ο/H Jiasios έγραψε:
Η αντιπροσωπεια
Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της Xiaomi στην Ελλάδα, μόνο επίσημος μεταπωλητήςΟ/H Sotiris_s έγραψε:
οχι ομως απο την αντιπροσωπεία...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Jiasios έγραψε:
Η αντιπροσωπεια
Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της Xiaomi στην Ελλάδα, μόνο επίσημος μεταπωλητήςΟ/H Sotiris_s έγραψε:
οχι ομως απο την αντιπροσωπεία...
Ευχαριστώ, να φανταστώ ότι έχει την κινέζικη μπρίζα ρεύματος?Ο/H Sotiris_s έγραψε:
απο ελλαδα τον εχω παρει , οχι ομως απο την αντιπροσωπεία...
Καλά το φαντάστηκα, εμένα έχει την ευρωπαϊκή δηλαδή κλασική ελληνική. Σε ευχαριστώ πολύΟ/H Sotiris_s έγραψε:
Ναι την κινεζικη έχει κ αγόρασα ενα ανταπτορακι που να αντέχει στα αμπέρ....
Εσένα έχει ελληνική πρίζα ρεύματος;;;;
Το ίδιο αντιμετωπίζω με μια Xiaomi Philips lamp, δεν παίρνει το update για κανένα λόγο εδώ και δυο ημέρες. Έχω άλλη μια ίδια, όπου εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα.Ο/H Ikariapower έγραψε:
@psybill Το είχα αντιμετωπίσει με το Bedside Lamp, το άφησα στην ησυχία του και μετά από κάποιο καιρό πήρε την αναβάθμιση αν και νομίζω πως πρέπει να ήταν διαφορετική από αυτή που είχε πρόβλημα γιατί συνήθως κάπως έτσι γίνεται όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ξεκολλησει απο τα κινεζικα η Xiaomi.Ο/H kougis έγραψε:
Αν ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δεν phd στα ηλεκτρονικά θέλει να έχει αυτοματισμό στο σπίτι του, τι αγοράζει;
Πάντως σίγουρα όχι xiaomi, ε;
Sent from my iPhone using Tapatalk