ισχυει αυτο που λες με την βαση του motion sensor. τον εβαλα στο σκαλοπατι που κανει το ταβανι (60 ποντους χαμηλοτερο απο το ταβανι), και δεν εβλεπε σωστα. αναγκαστηκα τον ξηλωσα και θα μπει αλλου, λογικα για αλλο automation. Την δουλεια του motion sensor θα την αναλαβει η mijia 1080p (360).
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Mail από το Κωτσόβολο για το ευρωπαϊκό Smart Home της Xiaomi και διαφήμιση του Mi A2 Lite να τρέχει το Mi Home αλλά η φωτογραφία έχει όλα τα Aqara που φυσικά δεν υποστηρίζονται στον ευρωπαϊκό σέρβερ ... τραγικοί !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Δεν κρατήθηκα ... αμάρτησα βραδιάτικα αλλά έσκασε από το πουθενά και λύγισα !!! Look what I found on AliExpress
Original Xiaomi Mijia Aqara Two way control module Wireless Relay Controller 2 channels Work For Mijia APP-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Μόλις βρήκες το άγιο Δισκοπότηρο!!!!
-
Ο/H PJG έγραψε:
Μόλις βρήκες το άγιο Δισκοπότηρο!!!!
Ορμάτε λοιπόν !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Επιτέλους!
-
Καλημέρα, τι κάνει αυτό?
Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μας έβαλες σε έξοδα.
μόλις παράγγειλα ένα.
την μαλακία αυτή την ψάχνω 1 χρόνο τώρα.
η πλάκα είναι ότι δεν ξέρω (ίσως και κανένας) για το πως ακριβώς δουλεύει και το τι δυνατότητες δίνει, μόνο υποθέτω. ξέρει κανείς?
σε τι σενάρια θέλετε να το χρησιμοποιήσετε? προσωπικά ο κύριος λόγος που το θέλω είναι για να επεκτείνω τον συναγερμό μου. θέλω να βγάλω μια ζώνη στο συναγερμό του σπιτιού που όταν οπλίζει... σηκώνει το ρελέ στο 1ο κανάλι. μόλις γίνει αυτό θα ενεργοποιείται και ο Xiaomi o συναγερμός με το automation (ελπίζω). αν ανοίξει κάποια ζώνη... τότε από το 2ο κανάλι του ρελέ, θα χτυπήσει ο συναγερμός εφόσον αυτός είναι οπλισμένος. -
Εγώ μελλοντικά θα το χρησιμοποιήσω για να ελέγχω τον θερμοσίφωνα μιας και τώρα έχω ένα Arduino που μου σπάει τα νεύρα αλλά λόγω κόστους εγκαταστάσης και του ότι είναι μέσα στον πίνακα θα το αφήσω για λίγο πιο πίσω χρονικά, απλά όταν το είδα το παράγγειλα επιτόπου γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα εξαφανιστεί !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Καλά για θερμοσίφωνα το θεωρώ υπερβολή και μεγάλο. πάρε ένα sonoff. (αν μου πεις ότι θες να το ελέγχεις απο κουμπί Xiaomi... οκ σε καταλαβαίνω. εγώ έχω βρεί λύση για αυτό ήδη αλλά είναι ιστορία)
όσο για το θα εξαφανιστεί.... είμαι σίγουρος. κανονικά 2 ήθελα να πάρω αλλά ας έρθει πρώτα να δούμε πως δουλεύει και βλέπουμε. γενικά δεν υπάρχει ούτε ένα youtube βίντεο για αυτό το πράγμα. -
Επειδή έχω Apple HomeKit εμένα θα με βολέψει πάρα πολύ, όσο για το χώρο είμαι αισιόδοξος μια και μέσα στον πίνακα υπάρχει ήδη το Arduino !!!
Με το τελωνείο τι θα γίνει; Γιατί βλέπω ότι είναι οριακά πάνω από το όριο.
Στάλθηκε από το Find7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0