Εγώ την έβγαλα καθαρή μιας και είχα ένα κουπόνι και πλήρωσα κάτι λιγότερο από 20€ !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα με ενδιέφερε να περιγράψεις πως κατάφερες να ελέγχεις το θερμοσίφωνα με κουμπί xiaomi με ρελέ της sonoff και αν μπορείς να το ελέγξεις από το mi home.Ο/H tedev έγραψε:
Καλά για θερμοσίφωνα το θεωρώ υπερβολή και μεγάλο. πάρε ένα sonoff. (αν μου πεις ότι θες να το ελέγχεις απο κουμπί Xiaomi... οκ σε καταλαβαίνω. εγώ έχω βρεί λύση για αυτό ήδη αλλά είναι ιστορία)
όσο για το θα εξαφανιστεί.... είμαι σίγουρος. κανονικά 2 ήθελα να πάρω αλλά ας έρθει πρώτα να δούμε πως δουλεύει και βλέπουμε. γενικά δεν υπάρχει ούτε ένα youtube βίντεο για αυτό το πράγμα.
ΚΑΠΟΙΑ στιγμή ελπίζουμε ότι θα δουλέψει η επικοινωνία που υπάρχει της eWelink με την Xiaomi. δυστυχώς ΛΕΝΕ ότι παίζει μόνο όταν και τα 2 είναι mainland china.Ο/H spkour έγραψε:
Θα με ενδιέφερε να περιγράψεις πως κατάφερες να ελέγχεις το θερμοσίφωνα με κουμπί xiaomi με ρελέ της sonoff και αν μπορείς να το ελέγξεις από το mi home.Ο/H tedev έγραψε:
Καλά για θερμοσίφωνα το θεωρώ υπερβολή και μεγάλο. πάρε ένα sonoff. (αν μου πεις ότι θες να το ελέγχεις απο κουμπί Xiaomi... οκ σε καταλαβαίνω. εγώ έχω βρεί λύση για αυτό ήδη αλλά είναι ιστορία)
όσο για το θα εξαφανιστεί.... είμαι σίγουρος. κανονικά 2 ήθελα να πάρω αλλά ας έρθει πρώτα να δούμε πως δουλεύει και βλέπουμε. γενικά δεν υπάρχει ούτε ένα youtube βίντεο για αυτό το πράγμα.
Στάλθηκε από το Find7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To aliexpress δεν περνάει τίποτα.Ο/H tedev έγραψε:
ωπα. το aliexpress Θα περάσει τελωνείο?
περιμένω ένα xiaomi doorbell το οποίο βγήκε 40κάτι ευρώ. θα φάω τελωνείο?
Δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα....Ο/H spkour έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς στην πράξη, να βάλει και το mi home και το ewelink σε mainland china και να τα συνδέσει; Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος σου είναι πολύ καλός αλλά μου φάνηκε περίπλοκος!
Στάλθηκε από το Find7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk