Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Θα πρέπει να γίνει μια ρύθμιση στην βελτιστοποίηση της μπαταρίας του κινητού για την εφαρμογή mi home. Όταν άλλαξα τη ρύθμιση οι ειδοποιήσεις άρχισαν να έρχονται κανονικά με περίπου ένα λεπτό καθυστέρηση...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H geomade έγραψε:

Ο/H vasma έγραψε:

Γεια, το τελευταίο διάστημα δεν μου δουλεύουν σκηνές ειδοποιήσεις σχεδόν τίποτα, εντωμεταξύ δεν μπορώ να προσδιορίσω το πότε ξεκίνησε το πρόβλημα γιατί ενεργοποιώ αισθητήρες πόρτας & κάμερες μόνο οταν απουσιάζω απο το σπίτι, πριν 5 ήμερες ξέχασα να απενεργοποιήσω τις σκηνές και εκεί κατάλαβα ότι δεν δουλεύουν, ούτε και το αλάρμ.

Ο/H vasma έγραψε:

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος, έχω το Mijia Gateway σε China περιοχή και δεν μου δουλεύει τίποτα το τελευταίο διάστημα, ούτε το αλάρμ/συναγερμοί και ούτε οι ειδοποιήσεις έρχονται στο mi6...

Γενικά έχω προσέξει κι εγώ ότι το Μi home πλέον έπαψε να βγάζει ειδοποιήσεις. Οι σκηνές και όλοι οι αυτοματισμοί λειτουργούν κανονικά και δεν υπάρχει κάποιο θέμα, απλά δεν εμφανίζονται ειδοποιήσεις στο κινητό. Εννοείται ότι το region στην εφαρμογή είναι το China (mainland China δεν υπάρχει πλέον σαν επιλογή).
      Αυτό έγινε από τη στιγμή που πήρε το Μi8 μου την τελευταία ενημέρωση της αγγλοκινέζικης stable rom πριν μια βδομάδα περίπου την 10.3.2.
      Υπάρχει κάποιο φιξ για το πρόβλημα αυτό?
      Γιατί άμα είναι να έχουμε κάμερες κτλ και να μην δεχόμαστε ειδοποιήσεις στην περίπτωση που λαμβάνουν κίνηση, είναι σαν να μην τα έχουμε...
      Ελπίζω να μην έκοψε η Xiaomi τις ειδοποιήσεις όταν είσαι εκτός Κίνας , όπως έκανε στο παρελθόν που κλείδωσε μερικές survailance κάμερες. Αν το έκανε πάλι, να την πάρει και να την σηκώσει...
      Έβαλες άλλη ΡΟΜ και ξαφνικά φταίει το Mi Home που δεν έρχονται ειδοποιήσεις;
      Πραγματικά απορώ πώς έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα.
      Καμία σχέση φυσικά και δεν έχουμε οι υπόλοιποι τέτοιο θέμα, αλλιώς θα έβλεπες χαμό απο σχόλια.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Διαφήμιση
    • Εγώ εγώ που δεν έχω κάνει καμία αλλαγή πάντως, ειδοποιήσεις δεν μου έρχονται ούτε από το gateway ούτε από τις κάμερες, και επίσης έχω κάνει και τις ρυθμίσεις (εξοικονόμηση) για την μπαταρία πάλι κανένα αποτέλεσμα. Δυστυχώς ειναι ένα σοβαρό πρόβλημα αυτό και αχρηστεύει όλες τις συσκευές, πραγματικά πρέπει να σταματήσει η Xiaomi να γράφει τον κόσμο και να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά.
      @RASTAVIPER εγώ δεν έχω δει πολλούς να γράφουν ότι δεν έχουνε πρόβλημα ή ότι έχουνε πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?

Ο/H vasma έγραψε:

Εγώ εγώ που δεν έχω κάνει καμία αλλαγή πάντως, ειδοποιήσεις δεν μου έρχονται ούτε από το gateway ούτε από τις κάμερες, και επίσης έχω κάνει και τις ρυθμίσεις (εξοικονόμηση) για την μπαταρία πάλι κανένα αποτέλεσμα. Δυστυχώς ειναι ένα σοβαρό πρόβλημα αυτό και αχρηστεύει όλες τις συσκευές, πραγματικά πρέπει να σταματήσει η Xiaomi να γράφει τον κόσμο και να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά.
      @RASTAVIPER εγώ δεν έχω δει πολλούς να γράφουν ότι δεν έχουνε πρόβλημα ή ότι έχουνε πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?

Εγώ πάντως με iOS κανένα θέμα και οι Mijia κάμερες ακόμη διορθώθηκαν μετά το τελευταίο update !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Όταν ανοίγει η πόρτα με ενεργοποιημένο alarm σας έρχεται ειδοποίηση; Κι αν ναι την ακούτε;

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Όταν ανοίγει η πόρτα με ενεργοποιημένο alarm σας έρχεται ειδοποίηση; Κι αν ναι την ακούτε;

Δεν έχω τέτοια ειδοποίηση εγώ γιατί δε βασίζομαι στην Xiaomi για συναγερμό, έχω όμως ειδοποιήσεις για υγρασία στο δωμάτιο των παιδιών για 2 vibrations sensors και για ένα water leak sensor που λειτουργούν κανονικά !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Διαφήμιση

Εμένα πάντως με iOS μου έρχονται ειδοποιήσεις και λειτουργεί και το geofencing

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Ο/H vasma έγραψε:

Το φοβερό σε όλη την υπόθεση είναι ότι όσοι έχουν IOS δεν έχουν πρόβλημα...χαχαχα

Δώσαμε κάτι παραπάνω...

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

Το αν βασίζεται κάποιος ή όχι είναι άλλο θέμα (κι αν δεν βασιζόμαστε ποιος ο λόγος να βάζουμε κάμερες και παγίδες στην πόρτα στην τελική), το θέμα είναι οι ειδοποιήσεις. Απ' ότι φαίνεται κάθε συσκευή - κάτοχος έχει και διαφορετικά θεματακια. Τραγική η κατάσταση με την Xiaomi.

• Διαφήμιση

Να που βλεπω και καποιον να λεει το αυτονοητο. Τα κινητα της ειναι κορυφαια. Στα υπολοιπα ειναι για γελια. Συστημα συναγερμου που χανει την συνδεση; Ενα συστημα ασφαλειας πρεπει να λειτουργει αψεγαδιαστα καθε δευτερολεπτο.
      Αυτη την κωλολαμπα, την σεταρω μια φορα την εβδομαδα. Μονιμα off line ειναι.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk