MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
σε εμένα απευθύνεσαι ?
-
Ναι φίλε μουΟ/H mslave έγραψε:
σε εμένα απευθύνεσαι ?
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλησπέρα σε όλους,
Όσοι χρησιμοποιείτε τις yeelight τι γνώμη έχετε ως προς την κατανάλωση; Αξίζει να επενδύσουμε ώστε να αντικαταστήσουμε τις λάμπες του εμπορίου ή αγοράζουμε 2-3 και βλέπουμε; -
Ο/H Antonisgg έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Όσοι χρησιμοποιείτε τις yeelight τι γνώμη έχετε ως προς την κατανάλωση; Αξίζει να επενδύσουμε ώστε να αντικαταστήσουμε τις λάμπες του εμπορίου ή αγοράζουμε 2-3 και βλέπουμε;
μην αγοράσεις yeelight για όλο το σπίτι εκτός αν θες 2-3 και μπορείς να περιμένεις.
η κωλο εταιρεία αυτή θα βγάλει καινούργια έκδοση για τις λάμπες αλλά σε τουλάχιστον 6 μήνες.
γενικά η yeelight ίσως είναι η πιο άχρηστη εταιρεία που συνεργάζεται η Xiaomi. -
Κάτσε τώρα πετάς ένα χαρακτηρισμό για της yeelight χωρίς να εξηγείς .Δεν σου φτάνουν τα watt σου φταίνε οι τιμές ? Πάντως αφού μπήκες στον κόπο να απαντήσεις κάνε το σωστά.
-
Παλιοεταιρεία; άχρηστη;Ο/H tedev έγραψε:
Ο/H Antonisgg έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Όσοι χρησιμοποιείτε τις yeelight τι γνώμη έχετε ως προς την κατανάλωση; Αξίζει να επενδύσουμε ώστε να αντικαταστήσουμε τις λάμπες του εμπορίου ή αγοράζουμε 2-3 και βλέπουμε;
μην αγοράσεις yeelight για όλο το σπίτι εκτός αν θες 2-3 και μπορείς να περιμένεις.
η κωλο εταιρεία αυτή θα βγάλει καινούργια έκδοση για τις λάμπες αλλά σε τουλάχιστον 6 μήνες.
γενικά η yeelight ίσως είναι η πιο άχρηστη εταιρεία που συνεργάζεται η Xiaomi.
Επίσης η xiaomi δεν συνεργάζεται με μια εταιρία που την λένε yeelight... Η yeelight ειναι ένα brandname και Θυγατρική της Xiaomi
Sent from my SM-G965F using Tapatalk -
Εγώ θα έλεγα με την καμμία για όλο το σπίτι. Άσχετα με κατανάλωση (πολύ λίγο πολύ όλες τα ίδια είναι στα lumens τους) είναι λίγο μεγάλες για να κάνουν για όλα τα φωτιστικά και είναι και οικονομικά ασύμφορη η αγορά τόσων πολλών.Ο/H Antonisgg έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αγόρασα δυο κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος... και με τους αυτοματισμούς και ως φωτισμός... γι αυτό το έθεσα ως προβληματισμό...
-
Καλή περίπτωση (πολύ ωραία γραφικά) είναι και το ImperiHome (play.google.com/store/apps/details?id=com.imperihome.lite), αλλά 1) το Xiaomi Home δεν το υποστηρίζει πλήρως, δηλαδή βλέπει μόνο παγίδες και αισθητήρες θερμοκρασίας και 2) το πλήρες πακέτο είναι πανάκριβο.Ο/H mslave έγραψε:
Γράφω ακριβώς τι κάνω
πήρα ένα παλιό tablet και το έκανα (Smart Home Control ), χρησιμοποιώ τον launcher Square Home 3
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις τις Yeelight και τις κάμερες.
Αν έχεις ένα tablet παροπλισμένο είναι μια χαρά για την lite έκδοση. -
Καλησπέρα το έχω δει. Είδα ότι έχει σε beta το Xiaomi gateway, Αλλά δεν είμαι στο εξοχικό μου που έχω το gateway ώστε να το δοκιμάσω. Η τιμή είναι 12 ευρώ το χρόνο. Οπότε είναι πάμφθηνο. Παρόλα αυτά δεν είναι τόσο καλό στην παραμετροποίηση όσο ο launcher. Αν παρατηρήσεις θα δεις πως έχω βάλει μέχρι και arm και disarm για τον συναγερμό του gatewayΟ/H coskarl έγραψε:
Καλή περίπτωση (πολύ ωραία γραφικά) είναι και το ImperiHome (play.google.com/store/apps/details?id=com.imperihome.lite), αλλά 1) το Xiaomi Home δεν το υποστηρίζει πλήρως, δηλαδή βλέπει μόνο παγίδες και αισθητήρες θερμοκρασίας και 2) το πλήρες πακέτο είναι πανάκριβο.Ο/H mslave έγραψε:
Γράφω ακριβώς τι κάνω
πήρα ένα παλιό tablet και το έκανα (Smart Home Control ), χρησιμοποιώ τον launcher Square Home 3
Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις τις Yeelight και τις κάμερες.
Αν έχεις ένα tablet παροπλισμένο είναι μια χαρά για την lite έκδοση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0