Singapore server παίζει για τους κινεζικους σενσορες;
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚανείς?Ο/H yiatsou έγραψε:
Καλησπέρα ξαφνικά αποσυνδέθηκε το aqara θερμόμετρο από το mi hub και δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα όσα reset και να του έχω κάνει. Καμιά ιδέα?
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εμένα πριν μερικές μέρες μου αποσυνδεθηκαν ξαφνικά 4 σενσορες. Τους 2 μετά από αρκετά reset τους ξαναείδε αυτή η βλακεία το mi home. Τους άλλους δύο βαρέθηκα γιατί δεν ήταν μεγάλης σημασίας και τους παράτησα. Σε μερικές μέρες θα τους ξαναδώ.Ο/H yiatsou έγραψε:
Κανείς?Ο/H yiatsou έγραψε:
Καλησπέρα ξαφνικά αποσυνδέθηκε το aqara θερμόμετρο από το mi hub και δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα όσα reset και να του έχω κάνει. Καμιά ιδέα?
Δεν έχω τέτοιον σενσορα, αλλά μόλις τσέκαρα στο Mi Home 5.5.66 όλα δουλεύουν μπόμπα για μένα όλες αυτές τις μέρες.Ο/H yiatsou έγραψε:
Κανείς?Ο/H yiatsou έγραψε:
Κάνε ένα reset το pairing των led.Ο/H andreasgr έγραψε:
παιδιά γίνονται περίεργα πράγματα. Εδώ κ μήνες χρησιμοποιώ δύο mi led smart white and colour λάμπες με το ρούτερ της cosmote speedport entry 2i και όλα δούλευαν μια χαρά. Σήμερα παρέλαβα το νέο speedport plus από την cosmote μιας κ αναβάθμισα την ταχύτητα μου σε 100αρα. Βαζω λοιπόν το νέο ρούτερ κ οι λάμπες δεν το έβλεπαν με τίποτα. Δοκίμασα να κλείσω το 5hz που έχει κ να αφήσω το 2.4 κ ενώ το βρήκε δεν συνδέονταν με τίποτα.
Γύρισα πάλι στο προηγούμενο ρούτερ της cosmote που εκεί τουλάχιστον συνδέονταν και τώρα δεν συνδέονται ουτε σε αυτό. Το βρίσκουν κ στην προσπαθεια σύνδεσης μου γραφει η εφαρμογή mi home connection timeout. τρελαθώ πραγματικά.
Εννοείς το reset που τις αναβοσβηνουμε 5 φορές. Το έχω κάνει 10 φορές στην καθεμία. Δεν έγινε τίποτα..Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Κάνε ένα reset το pairing των led.Εμένα κανένα θέμα με ΖΤΕ ρούτερ σε 100αρα που έχω εδώ και μήνες για το gateway 2 και μια 720 MI camera.Ο/H andreasgr έγραψε:
παιδιά γίνονται περίεργα πράγματα. Εδώ κ μήνες χρησιμοποιώ δύο mi led smart white and colour λάμπες με το ρούτερ της cosmote speedport entry 2i και όλα δούλευαν μια χαρά. Σήμερα παρέλαβα το νέο speedport plus από την cosmote μιας κ αναβάθμισα την ταχύτητα μου σε 100αρα. Βαζω λοιπόν το νέο ρούτερ κ οι λάμπες δεν το έβλεπαν με τίποτα. Δοκίμασα να κλείσω το 5hz που έχει κ να αφήσω το 2.4 κ ενώ το βρήκε δεν συνδέονταν με τίποτα.
Γύρισα πάλι στο προηγούμενο ρούτερ της cosmote που εκεί τουλάχιστον συνδέονταν και τώρα δεν συνδέονται ουτε σε αυτό. Το βρίσκουν κ στην προσπαθεια σύνδεσης μου γραφει η εφαρμογή mi home connection timeout. τρελαθώ πραγματικά.