Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του DNS μέσα από το τηλέφωνο. πατάτε τις πρόσθετες ρυθμίσεις στη σύνδεση του wifi και αλλάζετε το DNS στο τηλέφωνο. στη συνέχεια ανοίγετε το μενού για προσθήκη ραδιοφωνικών σταθμών και επιλέγετε το Local. εκεί Υπάρχουν τρεις σταθμοί ο Kiss Fm ο ρυθμός και ο best fm. Τους επιλέγετε ως αγαπημένους. στη συνέχεια ακόμα κι αν επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του DNS οι αποθηκευμένοι ελληνικοί σταθμοί θα παραμείνουν στο μενού του gateway
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Και τώρα να ρωτήσω εγώ κάτι. έχω ένα gateway και σύνδεσα πάνω δύο καινούργιες κάμερες τις Aqara gateway . Υποτίθεται ότι αυτές μπορούν να συνδεθούν για τη διαδικασία του alarm και να ηχούν ταυτόχρονα και οι τρεις. Πράγματι όταν το gateway δώσει συναγερμό Χτυπούν και οι κάμερες Όμως όταν δώσουν Οι κάμερες ανίχνευση κίνησης δεν χτυπάνε ταυτόχρονα και τα υπόλοιπα . κάνω κάτι λάθος; Επίσης πως μπορώ να χαμηλώσω την ευαισθησία στην ανίχνευση κίνησης της κάμερας; δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο μενού...
-
@Jiasios νομίζω πως είναι μεγάλη απογοήτευση οι συγκεκριμένες, εκτός του ότι το βράδυ δεν έχουν καμία σχέση με τις Mijia 1080p που έχω επιπλέον δεν στέλνουν καν ειδοποίηση στο κινητό όταν ανιχνεύσουν κίνηση ούτε όταν φτιάξω επιπλέον scenes !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Ο/H Ikariapower έγραψε:
@Jiasios νομίζω πως είναι μεγάλη απογοήτευση οι συγκεκριμένες, εκτός του ότι το βράδυ δεν έχουν καμία σχέση με τις Mijia 1080p που έχω επιπλέον δεν στέλνουν καν ειδοποίηση στο κινητό όταν ανιχνεύσουν κίνηση ούτε όταν φτιάξω επιπλέον scenes !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Αυτά πρέπει να έρχονται από το gateway, όχι από τις κάμερες απευθείας.
Unleashed by my rooted OP3T on 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
@Jiasios τα έχω βάλει αλλά χωρίς να έχω συνδέσει με άλλο Gateway !!! Υποτίθεται όπως και οι Mijia που έχω πως πρέπει να είναι αυτόνομες !!! Και επιπλέον οι Mijia μόλις θέσω εντολή να στέλνουν ειδοποίηση μόλις δουν κίνηση το κάνουν χωρίς σενάριο !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Η εικόνα τους είναι καλή απλα το firmware ειναι καπως φτωχό. Ειδοποιήσεις έρχονται κανονικα μέσω σεναριου. Το προβλημα ειναι οτι δεν δίνουν συναγερμο στο κυριο gateway, ενω οταν το gateway δωσει εντολη, χτυπουν κι αυτες κανονικα. Μου αρεσε πολυ η κατασκευή τους παντως. Το αλλο ίσως λυθει στο μελλον με αναβάθμιση
-
Μακάρι να λυθεί γιατί είναι παράλογο να έχουν την λειτουργία αυτή και να θέλουν σενάριο για να την πραγματοποιήσουν !!! Δες εδώ την Mijia !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
-
-
Ποια καμερα ειναι?
-
Η Mijia 1080p !!! Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera -$29.99 Online Shopping| GearBest.com
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Εντωμεταξυ σε κάποια από τις τελευταίες αναβαθμίσεις έχει διορθωθεί το θέμα με τις ώρες. Πλέον χρησιμοποιεί είτε σε αυτοματισμους/timers είτε στην κάμερα την τοπική ώρα !!! Να λέμε και τα καλά τους χαχα
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0