MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
vodafone αλλα με το ιδιο mi account εχω και το κινητο της συζυγου με cosmote.Eπαιζαν και τα δυο για μηνες χωρις προβλημα ,μεχρι σημερα.
-
Δοκίμασε να βάλεις τους DNS της Google, είναι μια κίνηση που λύνει προβλήματα σε πολλά επίπεδα, εμένα με βοήθησε σε αδυναμία επανασύνδεσης του Gateway μετά από επαναφορά και διάφορες αποσυνδέσεις συσκευών της Xiaomi !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,θα το τσεκαρω.
Να εισαι καλα. -
Μία άλλη κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις το cashe από τη συσκευή να κάνεις log out και login ξανά, σε μένα αυτό λειτουργεί διότι σε κάποια περίοδο κάθε δύο βδομάδες έχανα και εγώ τα Notification τους έστειλα και feedback αλλά ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει, τουλάχιστον αυτό με βοήθησε !!!
Εγω εβαλα την Aqara και δεν εχω παραπονο στην ποιοτητα εικονας. Στις ρυθμισεις πασχει οντως αλλα δε θα την αλλαξω καθως καλύπτει τις αναγκες μου
-
-
Αυτην λες; οχι δεν εχω αλλη, απλα ειδα το βιντεο του xiomify που κάνει συγκρτικο τεστ.
-
Και εγώ μέσα από το βίντεο του xiaomify την είδα κ σ σύγκριση με της αλλες παραγγειλα την aqara.
-
Μεγάλη απάτη, έτσι την πάτησα και την παράγγειλα !!! Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω screenshoots !!!
Σε απόλυτο σκοταδι...
-
Το ανοιγμα του φακου στις 180° με εχει καλύψει απολυτα, με δυο καμερες βλεπω ολο το σπιτι...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0