έχω το mi home και ενώ είχα ρυθμίσει με Ελληνική ώρα να ανάβει στις 8 το απόγευμα και να σβήνει στις 8 το πρωί ξαφνικά μετά από αναβάθμιση δεν δουλεύει τίποτα !! το timer colored lamp δεν μου το ανοίγει καν ! το Night light πως ρυθμίζεται ?
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Αν βαριέσαι να κάνεις ότι γράψαμε παραπάνω κάνε αποκατάσταση και εγκατάσταση ξανά της εφαρμογής !!! Όσο για την δεύτερη ερώτηση μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφής αν αναφέρεσαι σε μια ή δυο συσκευές και σε ποιες ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
<p>
Γεια σας και απο εμένα.
Κατάφερα και έβαλα τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλάζοντας το dns απο το iPad. Στο LG G5 που έχω δεν μπορούσα να το βρω αυτό..
Γενικα δούλεψε το κόλπακι αυτο, αλλα έχω ενα πρόβλημα. Εκεί που παίζει ένας σταθμός κόβεται και ξεκινάει ξανά μετα απο ώρα.. παίζει λίγο και μετα παλί τα ίδια.. Αυτο φτιάχνει?
Επίσης έχω την camera την mijia 1080p και είμαι πολυ ευχαριστημένος. Την συστήνω σε όποιον ενδιαφέρεται.. -
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Αν βαριέσαι να κάνεις ότι γράψαμε παραπάνω κάνε αποκατάσταση και εγκατάσταση ξανά της εφαρμογής !!! Όσο για την δεύτερη ερώτηση μπορείς να γίνεις λίγο ποιο σαφής αν αναφέρεσαι σε μια ή δυο συσκευές και σε ποιες ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Τα σενάρια, οι μπρίζες zigbee και ότι αλλος αυτοματισμός σχετίζεται με την gateway εχει διαφορά 1 ώρα λόγω της αλλαγής σε καλοκαιρινή ζώνη. Οι πριζες χωρίς zigbee, οι λαμπες και οτι εχει δικο του schedule, λειτουργουν χωρις προβλημα.
-
Eπανερχομαι παλι για τις ειδοποιησεις ,δυστυχως δουλεψαν για λιγο ,ακομη και με clear data μετα απο λιγο σταματανε .
-
Έχει θέμα η Xiaomi με τους servers της δεν εξηγείται αλλιώς !!!
Και ναι οι καινούργιες λάμπες της Yeelight είναι διαθέσιμες για αγορά απο το Gearbest !!! YEELIGHT YLDP06YL Smart Light Bulb 10W RGB E27 E27-$29.99 Online Shopping| GearBest.com Yeelight YLDP05YL Smart LED Bulb Dimmable AC 100 - 240V 10W E26-$29.49 Online Shopping| GearBest.com
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Κι εμενα χθες δε δουλευαν οι ειδοποιησεις. Ειχα περασει την 5.1.22, την εσβησα κι εβαλα την εκδοση του playstore 5.1.16. Τωρα λειτουργουν. Ακριβα τις εχει τις λαμπες, εγω τις πηρα 16 και 18 αντιστοιχα απο Ali
-
Xiaomi Yeelight Smart LED Bulb Ball Lamp WiFi Remote Control by Xiaomi Mi Home APP E27 Bulb 10W 1700k-6500K white
Xiaomi Yeelight Smart LED Bulb Ball Lamp WiFi Remote Control by Xiaomi Mi Home APP E27 Bulb 10W 1700k 6500K white & warm light on Aliexpress.com | Alibaba Group στο πρόχειρο -
Για στείλε και την RGB !!!
(Update version) Original Xiaomi mijia yeelight smart LED bulb colorful 800 lumens 10W E27 Lemon Smart bulb For mi home App
(Update version) Original Xiaomi mijia yeelight smart LED bulb colorful 800 lumens 10W E27 Lemon Smart bulb For mi home App on Aliexpress.com | Alibaba Group στο πρόχειρο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0