Τον έχω αλλά είσαι σίγουρος ότι μπορείς να φτιάξεις σενάριο για τη φωτεινότητα από τον Aqara? Νομίζω σενάριο για φωτεινότητα κάνεις μόνο μέσω των αισθητήρων φωτεινότητας του gateway. Εμένα πάντως μια που το ανέφερες, ο ένας μετά από 3-4 μέρες χωρίς κίνηση, έβλεπε μετά κινήσεις ενώ δεν υπήρχαν.Ο/H Jiasios έγραψε:
Ερωτηση προς οσους εχουν τον αισθητηρα κινησης aqara που βλεπει και το φωτισμό του χωρου. Σας λειτουργεί σωστα; τον εχω βαλει σε κουζινα και εκανα σενάριο να αναβει φως οταν δει κινηση και είναι σκοτεινά και δε λειτουργεί. Για να τρεξει το σεναριο πρέπει να του ριξω φως πχ με το κινητο, να το σβησω ώστε να σκοτεινιασει και μετα να κινηθω. Δηλαδη μοιάζει να διαβαζει την αλλαγη απο φως σε σκοτάδι κι οχι το μονιμο χαμηλο φωτισμο. Εχετε καποια ιδεα;
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Η τελευταία επιλογη μεταφράζεται ως "Ανιχνεύτηκε κινηση και είναι σκοτεινά". Παρολα αυτα δεν κανει αυτο που θα έπρεπε... Κανε μια δοκιμη να δεις
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Η τελευταία επιλογη μεταφράζεται ως "Ανιχνεύτηκε κινηση και είναι σκοτεινά". Παρολα αυτα δεν κανει αυτο που θα έπρεπε... Κανε μια δοκιμη να δεις
-
Original Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera-$27.14 and Online Shopping | GearBest.com Mobile ποιος θα μπορέσει να μου εξηγήσει για ποιον λόγο δεν έχω ηχητικό στις ειδοποιήσεις της παραπάνω κάμερας. Βίντεο γράφει κανονικά αλλά δν μου βγάζει ειδοποίηση ηχητική ή στην notification bar
Sent from my 1+3T΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Οι περισσότερες καμερες εχουν ακομα το γνωστό πρόβλημα των ειδοποιήσεων. Δεν είσαι ο μόνος αν αυτο σε παρηγορεί.
-
Ο/H paiktaras έγραψε:
Original Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera-$27.14 and Online Shopping | GearBest.com Mobile ποιος θα μπορέσει να μου εξηγήσει για ποιον λόγο δεν έχω ηχητικό στις ειδοποιήσεις της παραπάνω κάμερας. Βίντεο γράφει κανονικά αλλά δν μου βγάζει ειδοποίηση ηχητική ή στην notification bar
Sent from my 1+3T
Ο/H Jiasios έγραψε:
Οι περισσότερες καμερες εχουν ακομα το γνωστό πρόβλημα των ειδοποιήσεων. Δεν είσαι ο μόνος αν αυτο σε παρηγορεί.
Και τι κάνουμε ; περιμένουμε κάτι ή τις πετάμε;
Sent from my 1+3T΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Ο/H paiktaras έγραψε:
Ο/H paiktaras έγραψε:
Sent from my 1+3T
Ο/H Jiasios έγραψε:
Sent from my 1+3T
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Ολες κινεζικες είναι. Δεν τα ξερω τα μοντελα. Ολες εχουν αυτες τις βασικές λειτουργίες και έχουν και βιβλιο οδηγιων για τη συνδεση. Ζητα απλα ενα ανταπτορα με κλεμα για το τροφοδοτικό και λιγο καλωδιο συναγερμου.
Οπότε για να καταλάβουν και άλλοι συμφορουμίτες που θέλουν να βάλουν εξωτερική σειρήνα με το mi-home θα πρέπει να πάρουν την Xiaomi Zigbee Socket να την συνδέσουν σε μια πρίζα με κινέζικο αντάπτορα και πάνω στο socket να βάλουν ένα μετασχηματιστή και ο μετασχηματιστής θα συνδεθεί με την σειρήνα. Τώρα το πώς ακριβώς δεν ξέρω, αν γίνετε εξήγησε λίγο την καλωδίωση για να ξέρουμε. Το τροφοδοτικό φαντάζομαι θα βγάζει 12V +- (2 αγωγοί) και αυτοί θα συνδεθούν κάπου στις επαφές τις σειρήνας, δεν ξέρω ποιες ακριβώς. Λογικά εαν κόψουμε την τροφοδοσία από το socket θα χτυπήσει. Τα φωτάκια δεν ξέρω αν θα δουλεύουν. -
Παρέλαβα την ανανεωμένη έκδοση. Δοκιμη μολις νυχτωσει...
-
Περιμένω και εγώ 2 RGB !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Μίλησα με ένα σχετικό κατάστημα και είπαν πως εφόσον η μπαταρία είναι φορτισμένη και να κόψεις την τροφοδοσία του φορτιστή δεν πρόκειται να χτυπήσει, θέλει πατέντα με κάποιο ρελέ για να της στείλει σήμα να χτυπήσει.
-
Το σχετικο καταστημα εχει ασχετους πωλητες. Οπως την πηρα ετσι δουλευει χωρις καμια πατεντα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0