Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Ο/H Jiasios έγραψε:

Η λαμπα yeelight 650 ειναι μαγεία. Αξιζει ολα τα λεφτα της. Ενταση 250w αντιστοιχιση, διαχυση φωτος μεσα στο σπιτι άψογη (δε βλεπεις σκιες) ο κρυφος φωτισμος διαστημικος, και νυχτερινη moon λειτουργια για ονειρα γλυκα... Χαχα
      Αν μπορουσα θα αλλαζα το φως και στα υπόλοιπα δωμάτια (την εβαλα στο υπνοδωμάτιο).
      Το σκουτερ πανέμορφο, ισως ηθελε λιγη δυναμη ακομα ή εγω αδυνατισμα...
      Παιχνιδι στο χειρισμο, στιβαρο και ευχαριστο. Κουπονι Gearbest 330€ μαζι με κιτ ανταλλακτικων (λαστιχα, ντιζες κλπ)
      Υπάρχει άλλο firmware για ξεκλείδωμα περισσότερης δύναμης και ανέβασμα ταχύτητας.
      Πόσα κιλά είσαι;

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Ο/H Jiasios έγραψε:

105 νηστικος και 1.92 υψος... Το εκμηδενιζω το εργαλειο! Οχι ενταξει για φυσιολογικες κλισεις καλα παει.
      Είσαι ήδη εκτός προδιαγραφών.
      Λένε μαξ 100κιλά και εκεί που πραγματικά πετάει είναι μέχρι 80κιλά.
      Ότι κάνεις τώρα είναι εντελώς λάθος χρήση, οπότε ούτε συμπεράσματα ασφαλή μπορείς να βγάλεις.

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά να ρωτήσω κάτι υπάρχει η δυνατότητα να βάλω delay στο gateway για να μην χτυπάει ο συναγερμός μόλις ανοίξει η πόρτα γτ καμία φορά ξεχνάω ότι το έχω κλειδώσει.. :roll:
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Sidirokastrinos έγραψε:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι υπάρχει η δυνατότητα να βάλω delay στο gateway για να μην χτυπάει ο συναγερμός μόλις ανοίξει η πόρτα γτ καμία φορά ξεχνάω ότι το έχω κλειδώσει.. :roll:

Και όχι μόνο, μπορείς να βάλεις και notification ώστε μόλις μπεις να σου πει πως άνοιξε η πόρτα ώστε να προλάβεις να απενεργοποιήσεις τον συναγερμό !!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
    • Όλα καλά θα ήταν αν κάποιος που το κατέχει άψογα να έκανε ένα πλήρες οδηγό για το πως γίνεται το κάθε τι
    • Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι χαζός και δεν το βρίσκω, αλλά έχω σπάσει το κεφάλι μου για το πως να αλλάξω τον ήχο ειδοποίησης του Mi home στο κινητό μου. Δεν γίνεται να ακούω τον default ηχο του κινητού για τις ειδοποιήσεις. Θέλω να βάλω έναν ήχο συναγερμού να χτυπάει στο κινητό μου, όταν η dafang ανιχνεύσει κίνηση ας πούμε. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. Τόσο χαζός ειμαι ?( ?( ?( :wacko: :wacko: :x ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H AlexisDS έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι χαζός και δεν το βρίσκω, αλλά έχω σπάσει το κεφάλι μου για το πως να αλλάξω τον ήχο ειδοποίησης του Mi home στο κινητό μου. Δεν γίνεται να ακούω τον default ηχο του κινητού για τις ειδοποιήσεις. Θέλω να βάλω έναν ήχο συναγερμού να χτυπάει στο κινητό μου, όταν η dafang ανιχνεύσει κίνηση ας πούμε. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. Τόσο χαζός ειμαι ?( ?( ?( :wacko: :wacko: :x ?
      Μην ανησυχείς φίλε μου, κατά πάσα πιθανότητα είσαι καλά. :)
      Από τότε που αποφάσισαν εκεί στη Google το Android να μοιάζει σε κάποια σημεία με το ios οι ειδοποιήσεις έχουν πάει στο settings - apps and notifications. Εκεί λοιπόν εξαρτάται από τον developer της εφαρμογής τι θα επιτρέπει και τι όχι στο χρήστη. Η Xiaomi λοιπόν δεν έχει ρύθμιση εκεί για επιλογή ήχου, ούτε έχει κάνει υλοποίηση του notification channels που μπορεί να επιλέξεις για την ίδια εφαρμογή ποιες ειδοποιήσεις να σου στέλνει και ποιες όχι, αν έχουν ήχο κτλ. Η εφαρμογή του Twitter για παράδειγμα είναι μια καλή περίπτωση για να δεις.
      Από κει και πέρα επειδή είμαστε στο Android μπορείς να κατεβάσεις μια third party εφαρμογή και να αλλάξεις από εκεί τον ήχο. Καλά λόγια έχω ακούσει για το ZEDGE όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί σπάνια ασχολούμαι με τέτοιου είδους θέματα
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Ikariapower έγραψε:

Ο/H Sidirokastrinos έγραψε:

:

Και όχι μόνο, μπορείς να βάλεις και notification ώστε μόλις μπεις να σου πει πως άνοιξε η πόρτα ώστε να προλάβεις να απενεργοποιήσεις τον συναγερμό !!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Και πώς το κάνουμε αυτό? Εγώ με delay και send notification βλέπω ως διαθέσιμες επιλογές μόνο ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του συναγερμού.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Ο/H psybill έγραψε:

Μην ανησυχείς φίλε μου, κατά πάσα πιθανότητα είσαι καλά. :) Από τότε που αποφάσισαν εκεί στη Google το Android να μοιάζει σε κάποια σημεία με το ios οι ειδοποιήσεις έχουν πάει στο settings - apps and notifications. Εκεί λοιπόν εξαρτάται από τον developer της εφαρμογής τι θα επιτρέπει και τι όχι στο χρήστη. Η Xiaomi λοιπόν δεν έχει ρύθμιση εκεί για επιλογή ήχου, ούτε έχει κάνει υλοποίηση του notification channels που μπορεί να επιλέξεις για την ίδια εφαρμογή ποιες ειδοποιήσεις να σου στέλνει και ποιες όχι, αν έχουν ήχο κτλ. Η εφαρμογή του Twitter για παράδειγμα είναι μια καλή περίπτωση για να δεις.
      Από κει και πέρα επειδή είμαστε στο Android μπορείς να κατεβάσεις μια third party εφαρμογή και να αλλάξεις από εκεί τον ήχο. Καλά λόγια έχω ακούσει για το ZEDGE όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί σπάνια ασχολούμαι με τέτοιου είδους θέματα
      To Zedge έχει απλά μεγάλη γκάμα ήχων. Το θέμα είναι οτι όταν αλλάζω τον ήχο στις ειδοποιήσεις τις γενικές, αλλάζουν παντού, και στα μηνύματα και στις ειδοποιήσεις από τα site π.χ. Δηλαδή εγώ θέλω να βαράει συναγερμός μόνο για τις ειδοποιήσεις του Mi Home. Τι να το κάνω άμα ακούγεται ένα ντιν ντον σαν να έχει έρθει μήνυμα. Μπήκαν οι κλέφτες σπίτι τα πήραν όλα και δεν έχω πάρει χαμπάρι. Απλά θα έχω ένα βιντεάκι τους 6 δευτερόλεπτα να κουβαλάνε την τηλεόραση :D :D :D . To πάλεψα με το Tasker μπας και αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.
    • Διαφήμιση
    • Ναι κατάλαβα τι θέλεις, απλά για την συγκεκριμένη εφαρμογή είχα καταλάβει λάθος. Δοκίμασε και το Light flow που σιγουρα το κάνει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η free έκδοση