Εάν τους έχεις μέσα sdcard για βγάλε την και ξαναδοκίμασε με χωρίς!Ο/H paiktaras έγραψε:
Βρε παιδιά τι θα κάνω; Δύο κάμερες έχω, μια 1080 και μια 720 και εδώ και ένα μήνα σχεδόν, καμία δεν λειτουργεί σωστά μέσω της εφαρμογής. Τις έχω σβήσει και περάσει πολλές φορές ξανά αλλά μάταια.
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H paiktaras έγραψε:
Βρε παιδιά τι θα κάνω; Δύο κάμερες έχω, μια 1080 και μια 720 και εδώ και ένα μήνα σχεδόν, καμία δεν λειτουργεί σωστά μέσω της εφαρμογής. Τις έχω σβήσει και περάσει πολλές φορές ξανά αλλά μάταια.
sent from my TV using UHF signals !
Και μετά τι γίνεται; δεν υπακούν στις εντολές;
Unleashed by my rooted OP3T on 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Τελικά βγήκα από τον λογαριασμό, έκανα reset τις κάμερες και μετά πάλι εγκατάσταση και login και δείχνει να λειτουργούν. Με έδειχνε offline είτε από wifi είτε από data. Είχα και έχω συνδεθεί στο region > mainland china
sent from my TV using UHF signals !΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Παρατήρησα ότι μετά το τελευταίο update στις ειδοποιήσεις έφτιαξε η γλώσσα και η ώρα, δείτε αυτές που είναι στην κορυφή είναι με την παλιά έκδοση και οι τελευταίες με την καινούργια !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
-
Ο/H RpMz έγραψε:
Καλό βέβαια θα ήταν να μην το κάνεις γιατί το συνεχόμενα ανοιχτό GPS θα ”λιώσει” την μπαταρία !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
-
-
Ο/H skiabox έγραψε:
Καλημέρα!
Εχω μια mi home security camera και δεν μπορώ να την κάνω pair με το καινούριο κινητό!
Μου λέει πρώτα κάνε unpair με το παλιό!
Εντωμεταξύ το παλιό επειδή το έδωσα στον πατέρα μου έχει άλλη sim και έχει γίνει και reset οπότε μπαίνει από άλλο google account!
Καμιά ιδέα παιδιά;Ευχαριστώ!
Κάνε της ένα hard reset !!!
Σας έχει τύχει ενώ είστε στο wi-fi του σπιτιού (στο ίδιο που είναι και το gateway) να μπαίνει όμως σαν remote connection ; Μου τυχαίνει αυτό μερικές φορές μετά από modem restart. Εκτός από τις ρυθμίσεις φαίνεται επίσης και όταν αναβοσβήνεις το φωτάκι του gateway, έχει κάποιο delay ενώ από τοπική σύνδεση (network connection) γίνεται ακαριαία.
-
Σήμερα έκανα το μετέωρο βήμα του πελαργού, πήρα πριζούλα Orbivo η οποία συνδέεται στο Mi Home μέσω του Lab features !!! Τώρα θα μου πεις γιατί, είναι απλό δεν θέλει αντάπτορες και αν δουλεύει σωστά μου λύνει πολλά προβλήματα αλλά αν δεν δουλεύει το κόστος δεν είναι και μεγάλο 20 € από Ελλάδα !!! Συνδέω αύριο και σας λέω τι γίνεται, προς το παρόν πάρτε δυο φωτογραφίες !!!
Ο/H thodorisls έγραψε:
Παιδιά οι ειδοποιήσεις σας δουλεύουν ή όχι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0