Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Μην ξεχνάτε παιδιά ότι υπάρχει και καινούρια περιστρεφόμενη κάμερα 1080 που είναι σε σχετικά καλή τιμή, αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει πουθενά review και επίσης στο αγγλικό miui που ρώτησα κάποιον δεν μου απάντησε για το software που είναι σημαντικό για αυτό που τη θέλω οπότε δεν προχωράω στην αγορά της. Είναι διαθέσιμη στο Ali. Πρώτο την είχε το banggood αλλά εδώ και καιρό περιμένει να ξαναστοκαρει
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Είχα την εντύπωση πως η τελευταία κάμερα της xaiomi είναι η σταθερή 1080. Ξέρουμε όνομα να ρίξουμε μια ματιά;

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Βρήκα ένα βιντεάκι στο youtube που είχε όλες τις κάμερες της xiaomi. Για τη συγκεκριμένη δεν έλεγε και τα καλύτερα. Αυτό που συγκράτησα είναι πως η 720p είναι καλύτερη από την συγκεκριμένη 1080p. Τσεκαρε το.

Ο/H psybill έγραψε:

2018 Original Xiaomi Mijia 1080P HD Smart Camera PTZ version
      Θα τη βρεις έτσι για να μη βάζω link

Ναι αυτό λέω! Φαντάστηκα ότι η σταθερή 1080 ηταν το τελευταίο "μοντέλο". Από lightinthebox αγοράζουμε ή το αφήνουμε καλύτερα; Δεν έχω ιδέα σχετικά με αγορές από ξένα sites και ξέρω ότι μόνο από gearbest υπάρχει τρόπος να γλυτώσεις τελωνείο.

• Έχει και αυτό μια επιλογή στο check out που τη λέει ασφάλεια τελωνείου και αν τυχόν περάσει το δέμα σου τελωνείο τους στέλνεις την απόδειξη και σου επιστρέφουν τα χρήματα. Δεν έτυχε βέβαια να περάσει δέμα μου από τελωνείο για να σου πω την εμπειρία μου με τη διαδικασία
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Εγώ πάντως το έκανα το firmware update στο Gateway και νομίζω πως είναι όλα καλά.
      σου δουλεύει ο κωδικός ή το δακτυλικό απότύπωμα για να μπεις στο gateway? με τη δική μου έκδοση παρά το ότι το έχω σετάρει δεν ζητάει τίποτα και μπαίνει αμέσως.
    • Ο/H psybill έγραψε:

Ο/H AlexanderK έγραψε:

θα μπορέσεις να μας βοηθήσεις να σετάρουμε το gateway? μία δοκιμή που έκανα χθες στα γρήγορα, όταν πήγαινα να την συνδέσω με σερβερ σιγκαπούρη απλά δεν την έβρισκε ποτέ το κινητό. όταν έβαζα κίνα όλα μια χαρά
      Ας προσπαθήσω λοιπόν.
      Η φιλοσοφία είναι απλή. Για κάποιο λόγο για τον οποίο δεν ξέρω πως γίνεται, μπορούμε να "μπερδέψουμε" το Mi Home και ενώ είμαστε στο Singapore server αυτό να βλέπει τις διαθέσιμες συσκευές που είναι στον server της Κίνας. Είτε είναι bug, είτε συμβαινει επειδή η Xiaomi κάνει κάποιες δοκιμές.
      Πως το κάνουμε. Καθαρίστε τα δεδομένα και το cache της εφαρμογής για να ξεκινήσετε από την αρχή.
      Ανοίγετε την εφαμρογή και συνδέεστε κανονικά στον server της Κίνας.
      Μόλις γίνει η σύνδεση και χωις καθόλου καθυστερήσεις, πρέπει να αλλάξετε region και να πάτε σε Singapore. Προσοχή, πολύ γρήγορα. Δεν πρέπει να αφήσετε την εφαργογή να φορτώσει τα δεδομένα του σπιτιού σας και τις συσκευές. Αμέσως μόλις μπει, πατάτε profile, settings , region και επιλέγετε Singapore. Αν έχετε ενεργοποιήσει και στον Google λογαριασμό σας να συμπηρώνει μόνο του τα στοιχεία σας για να μπείτε στην εφαρμογή ακόμα καλύτερα γιατί δεν χάνετε χρόνο να γράφετε email και κωδικό. Δεν είναι απαραίτητο πάντως.
      Για να δείτε ότι έχει πετύχει το κόλπο, μολις μπείτε στον Singapore server και πάτε να προσθλεσετε μια συσκευή θα βρείτε μια τεράστια λίστα συσκευων ίδια με αυτή της Κίνας(150 περίπου συσκευες). Αν δεν έχει πετύχει, τότε θα δείτε καμια 30αρια.
      Αν δεν έχει πετύχει ξανακάντε την διαδιακσία από την αρχή. login Κίνα, και αμέσως αλλαγή σε Σιγκαπούρη, μεχρι να το πετύχετε.
      Σε αυτο το σημείο κάντε reset το gateway και προσπαθηστε να το συνδέσετε. Αν κάποια στγμή στο 80-90% σας βγάλει μήνυμα timeout απλά πατήστε μια φορά το πλήκτρο του gateway. Εδώ δεν υπάρχιε κάτι συγκεκριμένο να πω, ο καθένας τα έχει καταφέρει κάπως διαφορετικά.
      Αρχικά μην σβήσετε το gateway από τον server της Κίνας, για να μην χάσετε τις ρυθμίσεις σας σε περίπτωση που θέλετε να ξαναγυρίσετε. Αν όμως δεν καταφέρνετε να συνδεθείτε τότε ίσως να χρειαστεί να το σβήσετε. Όπως είπα και πριν , αν και φαίνονται όλες οι συσκευές από τον server της Κίνας, δεν δουλεύουν όλες. Μόνο android εννοείται ισχυει το κολπάκι.
      Κάντε την αρχή και το ξανασυζητάμε...
      Οι αισθητήρες θέλουν ξανά πέρασμα;

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ενώ συνδέθηκε Σιγκαπούρη δεν μου ανοίγει το μενού της

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
    • Διαφήμιση