Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Ο/H Jiasios έγραψε:

Απο το απογευμα το mihome ειναι σχεδον νεκρό μεσω wifi. Στο 4G ολα κανονικα... Θα μας τρελανουν αυτοι οι Κινεζοι
      Τώρα που δοκίμασα μέσω WiFi, φαίνεται να δουλεύει κανονικά το mihome. Μήπως ήθελε κανένα reset το router σου;
      Εγώ έχω άλλο θέμα με το mihome. Με το timezone. Πρέπει στα automations που έχουν να κάνουν με ώρα, να βάζω 1 ώρα πίσω από την ώρα που θέλω να δουλέψει. Δοκίμασα από τα settings να παίξω με το timezone (έβαλα Ελλάδα, έβαλα +2, +3) αλλά δεν είδα διαφορά.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Jiasios έγραψε:

Απο το απογευμα το mihome ειναι σχεδον νεκρό μεσω wifi. Στο 4G ολα κανονικα... Θα μας τρελανουν αυτοι οι Κινεζοι
      Τα ίδια και εδώ, χάλι μαύρο :thumbdown:
      Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
    • Διαφήμιση
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Και εδώ το ίδιο από εχθές το απόγευμα.Μονο με 4G.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Με εγκατάσταση Mi Smart Plug,σε κινητό η ενεργοποίηση αναφέρει Δυστυχώς η εφαρμογή έχει σταματήσει,σε tablet η λειτουργία οκέι.Τι μπορεί να συμβαίνει?
    • Φίλος θέλει να πάρει και αυτός mi home αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τελωνείο. Αρχικά του πρότεινα από Gearbest μιας που τις παγίδες Aqara τις έχει μόνο 6.5 ευρώ το κομμάτι και φθηνό priority 4 ευρώ. Αυτός θέλει αρκετές, 10-11 οπότε σίγουρα θέλει Priority αλλά διάβασα ότι γίνεται ένας πραγματικός χαμός με το Gearbest, ότι το Priority του δεν είναι πραγματικό Priority πια αλλά NL Post που σταματάει και τελωνείο και ότι κάποια που έφυγαν με Belgium Post, χάθηκαν όλα + δίνει συχνά ψεύτικο στόκ. Οπότε από που προτείνετε να γίνει η αγορά με όσο πιο καλή τιμή γίνεται? Σε 1η φάση θέλει το Gateway και 10-11 παγίδες. Banggood είναι πιο ακριβά.

Ευχαριστώ.

Πριν 5 ώρες μου ήρθε μια χαρά notification από την κάμερα.
      Με Wi-Fi

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nhariton έγραψε:

Ο/H Jiasios έγραψε:

Τώρα που δοκίμασα μέσω WiFi, φαίνεται να δουλεύει κανονικά το mihome. Μήπως ήθελε κανένα reset το router σου;Εγώ έχω άλλο θέμα με το mihome. Με το timezone. Πρέπει στα automations που έχουν να κάνουν με ώρα, να βάζω 1 ώρα πίσω από την ώρα που θέλω να δουλέψει. Δοκίμασα από τα settings να παίξω με το timezone (έβαλα Ελλάδα, έβαλα +2, +3) αλλά δεν είδα διαφορά.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Επιβεβαιώνω, δεν έχω βρει λύση... Νομίζω με την αλλαγή της ώρας τον Οκτώβρη στρώνει... Στις αρχές (Πέρσι) το έβαζα 7 ώρες πίσω, ώρα mainland china...
    • Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Φίλος θέλει να πάρει και αυτός mi home αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τελωνείο. Αρχικά του πρότεινα από Gearbest μιας που τις παγίδες Aqara τις έχει μόνο 6.5 ευρώ το κομμάτι και φθηνό priority 4 ευρώ. Αυτός θέλει αρκετές, 10-11 οπότε σίγουρα θέλει Priority αλλά διάβασα ότι γίνεται ένας πραγματικός χαμός με το Gearbest, ότι το Priority του δεν είναι πραγματικό Priority πια αλλά NL Post που σταματάει και τελωνείο και ότι κάποια που έφυγαν με Belgium Post, χάθηκαν όλα + δίνει συχνά ψεύτικο στόκ. Οπότε από που προτείνετε να γίνει η αγορά με όσο πιο καλή τιμή γίνεται? Σε 1η φάση θέλει το Gateway και 10-11 παγίδες. Banggood είναι πιο ακριβά.

Ευχαριστώ.
      Για το στοκ δεν ξέρω αλλά το priority δουλεύει... έχω φέρει την Άρτα και τα Γιάννενα...
    • Ο/H PJG έγραψε:

Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Φίλος θέλει να πάρει και αυτός mi home αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τελωνείο. Αρχικά του πρότεινα από Gearbest μιας που τις παγίδες Aqara τις έχει μόνο 6.5 ευρώ το κομμάτι και φθηνό priority 4 ευρώ. Αυτός θέλει αρκετές, 10-11 οπότε σίγουρα θέλει Priority αλλά διάβασα ότι γίνεται ένας πραγματικός χαμός με το Gearbest, ότι το Priority του δεν είναι πραγματικό Priority πια αλλά NL Post που σταματάει και τελωνείο και ότι κάποια που έφυγαν με Belgium Post, χάθηκαν όλα + δίνει συχνά ψεύτικο στόκ. Οπότε από που προτείνετε να γίνει η αγορά με όσο πιο καλή τιμή γίνεται? Σε 1η φάση θέλει το Gateway και 10-11 παγίδες. Banggood είναι πιο ακριβά.

Ευχαριστώ.
      Για το στοκ δεν ξέρω αλλά το priority δουλεύει... έχω φέρει την Άρτα και τα Γιάννενα...
      Ακόμα και πρόσφατα; Βλέπω κόσμος κράζει ότι το Priority του Gearbest είναι πλέον απλό NL Post.
    • Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Ο/H PJG έγραψε:

Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Ευχαριστώ.
      Ακόμα και πρόσφατα; Βλέπω κόσμος κράζει ότι το Priority του Gearbest είναι πλέον απλό NL Post.
      Πριν 10 μέρες παρέλαβα το xiaomi mi a2 με priority, ήρθε με DHL στο σπίτι μου. Τι να πω, πιο πριν Αύγουστο την mi vaccum... Δεν αποκλείω τίποτα με τον Κινέζο...
    • Διαφήμιση

Γίνεται ο κακός χαμός και με τα δύο μαγαζιά πλέον.και το bg έχει αρχίσει και κάνει χοντρές βλακείες

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk