Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Ο/H kougis έγραψε:

Μπορεί κανείς να αντικαταστήσει τα προϊόντα smart home της xiaomi με sonoff?
      Υπάρχουν όλα σε sonoff?

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
      η sonoff κάνει προσπάθεια και φαίνεται.

δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτάσει την Xiaomi, πόσο μάλλον να καλύψει ότι πουλάει μέχρι στιγμής.

για μένα η sonoff ακόμα ψάχνεται. κάνει πειράματα. σε 1-2 χρόνια ξανα μιλάμε.

απλώς αυτή τη στιγμή η Xiaomi για μένα τον παίζει και με τα 2 χέρια όσο αφορά τους EU servers και τα είδη της.
      όπως επίσης ότι είναι απίστευτα αργή στο να βγάλει διαθέσιμα νέα προϊόντα....
      και έχει μηδέν τεχνική υποστήριξη προς το κοινό.
    • Ο/H tedev έγραψε:

Ο/H kougis έγραψε:

Μπορεί κανείς να αντικαταστήσει τα προϊόντα smart home της xiaomi με sonoff?
      Υπάρχουν όλα σε sonoff?

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
      η sonoff κάνει προσπάθεια και φαίνεται.

δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτάσει την Xiaomi, πόσο μάλλον να καλύψει ότι πουλάει μέχρι στιγμής.

για μένα η sonoff ακόμα ψάχνεται. κάνει πειράματα. σε 1-2 χρόνια ξανα μιλάμε.

απλώς αυτή τη στιγμή η Xiaomi για μένα τον παίζει και με τα 2 χέρια όσο αφορά τους EU servers και τα είδη της.
      όπως επίσης ότι είναι απίστευτα αργή στο να βγάλει διαθέσιμα νέα προϊόντα....
      και έχει μηδέν τεχνική υποστήριξη προς το κοινό.
      Παντως απο την εμπειρια μου, εχω στησει sonoff σχεδον 1 χρονο τωρα. Απλα δουλευει. Αυτες τις κωλολαμπες της xiaomi καθε τρεις και λιγο factory default τις κανω. Ασε που για να "ακουσουν" και να αναψουν ή σβησουν θελουν απο 10 δευτερολεπτα μεχρι ποτε!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • εμπειρίες του κάθε χρήστη είναι αυτές.

αλήθεια την Yeelight σαν εταιρεία την σιχένομαι. τα παλικάρια δεν έχουν ιδέα τι κάνουν, ΑΛΛΑ! αυτό που λες για μένα δεν ισχύει... χρόνια έχω V1 και V2.... ούτε μία φορά δεν χρειάστηκε να τις κάνω factory reset. υπάρχουν κάποιες φορές που θα τους πάρει γύρω στα 5 δευτερόλεπτα να ανάψουν.... αλλά για αυτό φταίει ο server.

παραμένω όμως ότι η Sonoff, δεν μπορεί να την ακουμπήσει την Xiaomi. η Xiaomi έχει την δυνατότητα και τους πόρους, όποτε το θέλει να κάνει ένα μπαμ και να γίνει διπλάσια από ότι είναι τώρα με ακόμα πιο γαμάτα πράγματα. το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνει!
    • Διαφήμιση
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Κι εγώ προσωπικά και με τις 2 v. Yeelight δεν έχω κανένα θέμα με καθυστέρηση πέραν του app που το έχω συνηθίσει πια. Με το mi button δεν έχω καμία καθυστέρηση σε on off κλπ. Αν ρυθμίσει το θέμα region lock η Xiaomi (που το βρίσκω τραγικό) θα είναι μια χαρά για τα δικά μου δεδομένα. Μα να αγοράζεις από EU και να μην παίζει σε China Mainland? Το αντίθετο οκ το βρίσκω λογικό λόγω χαμηλότερης τιμής από Κίνα, αλλά να το αγοράζεις από Ευρώπη ακριβότερο και να μην συνδέεται China?

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Μετά απο συζητήσεις στο forum της iTead και στο Facebook της eWelink και μετά από προσωπικά email με την διαβεβαίωση οτι το πρόβλημα της συνεργασίας της εφαρμογής τους με το smart home της Xiaomi θα λυθεί, σήμερα επιτέλους μετά από αναβάθμιση και τον 2 εφαρμογών μπόρεσα να δω τον Sonoff διακόπτη μου στα synced devices του mi Home (Other Platform Devices).

Δεν κατάφερα παρόλα αυτά να μπορέσω να δημιουργήσω αυτοματισμό με το sonoff καθώς δεν φαίνεται η συσκευή ούτε στα IF ούτε στα THEN. Και αναρωτιέμαι αν αυτή η υποστήριξη έχει να κάνει μόνο με τις φωνητικές εντολές του Mi AI, γιατι στην εφαρμογή της eWelink κάτι τέτοιο αναφέρει. Αν είναι έτσι τότε δώρο άδωρων η συγκεκριμένη δυνατότητα.

Ο/H haralake έγραψε:

Μετά απο συζητήσεις στο forum της iTead και στο Facebook της eWelink και μετά από προσωπικά email με την διαβεβαίωση οτι το πρόβλημα της συνεργασίας της εφαρμογής τους με το smart home της Xiaomi θα λυθεί, σήμερα επιτέλους μετά από αναβάθμιση και τον 2 εφαρμογών μπόρεσα να δω τον Sonoff διακόπτη μου στα synced devices του mi Home (Other Platform Devices).

Δεν κατάφερα παρόλα αυτά να μπορέσω να δημιουργήσω αυτοματισμό με το sonoff καθώς δεν φαίνεται η συσκευή ούτε στα IF ούτε στα THEN. Και αναρωτιέμαι αν αυτή η υποστήριξη έχει να κάνει μόνο με τις φωνητικές εντολές του Mi AI, γιατι στην εφαρμογή της eWelink κάτι τέτοιο αναφέρει. Αν είναι έτσι τότε δώρο άδωρων η συγκεκριμένη δυνατότητα.

Κατά πρώτον δώσε κανά screenshoot να δούμε και εμείς και κατά δεύτερον πες μας την διαδικασία δλδ ο λογαριασμός eWeLink είναι ενεργοποιημένος Ελλάδα ή Κίνα ;;; Γενικά δώσε λεπτομέρειες !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Ο/H tedev έγραψε:

παραμένω όμως ότι η Sonoff, δεν μπορεί να την ακουμπήσει την Xiaomi. η Xiaomi έχει την δυνατότητα και τους πόρους, όποτε το θέλει να κάνει ένα μπαμ και να γίνει διπλάσια από ότι είναι τώρα με ακόμα πιο γαμάτα πράγματα. το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνει!
      Να πώ την αλήθεια και εγώ τέτοιες βλέψεις είχα για την Xiaomi, αλλά όσο αφορά τους πόρους την βλέπω που καταποντίζεται στο χρηματιστήριο και ανησυχώ.
      Τεσπα... θα δειξει...
      Βασικά η Xiaomi πρωταρχικά πρέπει να μάθει Αγγλικά! Με τα κινέζικα που βρίσκονται παντού, δουλειά δεν γίνεται.
      Οσο αφορά τις λάμπες το "Initializine Device Yeelight Color Bulb" που βλέπω μπροστά μου αυτή την στιγμή και την μπάρα απο κάτω να πηγαινόερχεται τι είναι?
      Είναι ανεπίτρεπτο αυτό για αυτοματισμό.
      Το φώς στη βεράντα θέλω να το ανάψω ΤΩΡΑ! οχι μετά απο 30 δευτερόλεπτα - 5 λεπτά - ποτέ που θα το ανάψω.

Ποτέ δεν άναψε η λάμπα! δεν κατάφερε να κάνει initialize.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Ikariapower έγραψε:

Ο/H haralake έγραψε:

Μετά απο συζητήσεις στο forum της iTead και στο Facebook της eWelink και μετά από προσωπικά email με την διαβεβαίωση οτι το πρόβλημα της συνεργασίας της εφαρμογής τους με το smart home της Xiaomi θα λυθεί, σήμερα επιτέλους μετά από αναβάθμιση και τον 2 εφαρμογών μπόρεσα να δω τον Sonoff διακόπτη μου στα synced devices του mi Home (Other Platform Devices).

Κατά πρώτον δώσε κανά screenshoot να δούμε και εμείς και κατά δεύτερον πες μας την διαδικασία δλδ ο λογαριασμός eWeLink είναι ενεργοποιημένος Ελλάδα ή Κίνα ;;; Γενικά δώσε λεπτομέρειες !!!

Στην Ελλάδα ειναι. Φαντάζομαι δεν θα παίζει ρόλο. Απλά απ'οτι φαίνεται έχει χρησιμότητα μόνο με το Μι ΑΙ.
      Images
      • Screenshot_2019-04-12-19-27-51.png

799,73 kB, 1.080×1.920, viewed 92 times
      • Screenshot_2019-04-12-19-28-25.png

50,8 kB, 1.080×1.920, viewed 106 times

@haralake μόνο εκεί στο δείχνει ή και στην κεντρική οθόνη ;;;

Ο/H haralake έγραψε:

Ο/H Ikariapower έγραψε:

@haralake μόνο εκεί στο δείχνει ή και στην κεντρική οθόνη ;;;

Δυστυχώς μονο εκει

Τότε δεν λέει τίποτα !!!

• Διαφήμιση
    • δυστυχως το λεει από κάτω ότι είναι μονο για το xiao ai.

ισως καποια στιγμη δούμε κάτι περισσότερο.

πάντως και εγώ σήμερα είδα πρώτη φορά το sonoff μου στην λίστα. ίσως αν σπάσουμε τις μπάλες της ewelink ίσως κάνουν κάτι με την xiaomi.
      εφόσον παίζει για την φωνή..... θα είναι εύκολο και το υπόλοιπο.