Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Meik0 έγραψε:

Ο/H Ikariapower έγραψε:

Νέα άφιξη !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
      elaborate :P

Aqara wireless relay controller (2 channels) Από AliExpress αγορά μπορεί να ελέγξει ταυτόχρονα δύο συσκευές και το μαύρο καλωδιάκι που φαίνεται είναι ο δέκτης Zigbee, εγώ το πήρα για να κάνω μια πατέντα για το συναγερμό μόλις ολοκληρώσω θα σας πω !!!

Ο/H Meik0 έγραψε:

Τι σενάρια μπορείς να κάνεις;

Τα ίδια που μπορείς να κάνεις και με ένα διακόπτη σαν αυτούς που συζητάμε παραπάνω αλλά με δύο κουμπιά με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο δε χρειάζεται μερεμέτια και μπορείς να το βάλεις όπου θέλεις με μια ταινία διπλής όψης ή ακόμα και μέσα σε ηλεκτρολογικό κουτί αν είναι αρκετά μεγάλο !!!

• Διαφήμιση
    • τις επόμενες μέρες θα σκάσει μύτη και το δικό μου. ελπίζω να γλύτωσε το τελωνείο μόνο. πέρασε αν κατάλαβα καλά αλλά δεν ξέρω αν του βάλανε χρέωση.
      και εγώ για το συναγερμό το πήρα αλλά μάλλον θα αργήσω να το εγκαταστήσω για αυτό το σενάριο.

μου έχει έρθει και το xiaomi doorbell εδώ και καμιά βδομάδα και το δοκιμάζω λίγο γενικά.
      το κατάφερα και το γύρισα να δουλεύει με τροφοδοτικό γιατί μου την έσπαγε το όλο θέμα με τις μπαταρίες.
      μακάρι να μπορούσα να βρω τρόπο να το κάνω να λειτουργεί συνέχεια μιας και πέφτει σε standby όταν δεν το πατάς ή αν δεν ανιχνεύει κίνηση

Ο/H tedev έγραψε:

τις επόμενες μέρες θα σκάσει μύτη και το δικό μου. ελπίζω να γλύτωσε το τελωνείο μόνο. πέρασε αν κατάλαβα καλά αλλά δεν ξέρω αν του βάλανε χρέωση.
      και εγώ για το συναγερμό το πήρα αλλά μάλλον θα αργήσω να το εγκαταστήσω για αυτό το σενάριο.

μου έχει έρθει και το xiaomi doorbell εδώ και καμιά βδομάδα και το δοκιμάζω λίγο γενικά.
      το κατάφερα και το γύρισα να δουλεύει με τροφοδοτικό γιατί μου την έσπαγε το όλο θέμα με τις μπαταρίες.
      μακάρι να μπορούσα να βρω τρόπο να το κάνω να λειτουργεί συνέχεια μιας και πέφτει σε standby όταν δεν το πατάς ή αν δεν ανιχνεύει κίνηση

Εάν δούλευε συνέχεια δεν θα ήτανε κουδούνι θα ήταν κάμερα !!! Δώσε μας κανένα screenshoot αν θέλεις να δούμε ευκρίνεια !!!

5.5.11 στο Play store

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Διαφήμιση

Οι παγίδες πόρτας μπαίνοντας στο mi home δείχνουν κλειστές τις πόρτες με τελευταία ώρα κίνησης μια ώρα πριν ενώ έχω μπει κι έχω βγει 2-3 φορές ήδη μέσα σε αυτή την ώρα. Κάποια στιγμή ξεκολλάει και επανέρχεται σε πραγματικό χρόνο ανοιγοκλείνοντας τις πόρτες. Το έχω παρατηρήσει εδώ και κάνα διήμερο. Δεν είναι θέμα μπαταρίας. Συμβαίνει σε κανέναν;

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Οι παγίδες πόρτας μπαίνοντας στο mi home δείχνουν κλειστές τις πόρτες με τελευταία ώρα κίνησης μια ώρα πριν ενώ έχω μπει κι έχω βγει 2-3 φορές ήδη μέσα σε αυτή την ώρα. Κάποια στιγμή ξεκολλάει και επανέρχεται σε πραγματικό χρόνο ανοιγοκλείνοντας τις πόρτες. Το έχω παρατηρήσει εδώ και κάνα διήμερο. Δεν είναι θέμα μπαταρίας. Συμβαίνει σε κανέναν;

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνε μια αλλαγή στον ευρωπαϊκό server για λίγα δεύτερα και δες αν θα ξεκολλήσει !!!

Η μόνη απάντηση που κατάφερα να πάρω σχετικά με την ερώτηση των σέρβερ. Επίσης, όπως και οι άλλοι διακόπτες, θα είναι δυο εκδόσεων. Με και χωρίς ουδέτερο απλά με στρογγυλό κουτί.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο/H Meik0 έγραψε:

Η μόνη απάντηση που κατάφερα να πάρω σχετικά με την ερώτηση των σέρβερ. Επίσης, όπως και οι άλλοι διακόπτες, θα είναι δυο εκδόσεων. Με και χωρίς ουδέτερο απλά με στρογγυλό κουτί.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ας βγουν να δούμε και τιμή και βλέπουμε !!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
    • Διαφήμιση
    • Κάτι ψιλοάσχετο.Έχω το xiaomi router 3g και στην εφαρμογή mi wifi εξαφανίστηκε το sheduled reboot plugin. Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα. Κατάργησαν την δυνατότητα να κάνεις προγραμματισμένα reboot στο router;