Δηλαδή αν κατάλαβα, μόνο η mi Home εφαρμογή κινέζικου server έχει τις παραπάνω επιλογές προεγκατεστημενων σκηνικών κλπ... Του ευρωπαϊκού που υποστηρίζεται η λάμπα που παράγγειλα δεν τα έχει αυτά σωστά?Ο/H Ikariapower έγραψε:
@andreasgr Δυστυχώς η λάμπα που πήρες παίζει μόνο με τον ευρωπαϊκό server οπότε αν είχες σκοπό να χρησιμοποιήσεις όλα τα καλούδια του κινεζικού στην συνέχεια δεν θα μπορέσεις !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H andreasgr έγραψε:
Ο/H Ikariapower έγραψε:
@andreasgr Δυστυχώς η λάμπα που πήρες παίζει μόνο με τον ευρωπαϊκό server οπότε αν είχες σκοπό να χρησιμοποιήσεις όλα τα καλούδια του κινεζικού στην συνέχεια δεν θα μπορέσεις !!!
Όχι δεν κατάλαβες, τις επιλογές θα τις έχεις απλά αν στο μέλλον θέλεις να χρησιμοποιήσεις και άλλες συσκευές τις οποίες χρησιμοποιούμε οι υπόλοιποι εδώ μέσα δεν θα μπορείς διότι δεν υποστηρίζονται από τον ευρωπαϊκό server !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Ο/H andreasgr έγραψε:
Ο/H Ikariapower έγραψε:
-
μια Χαρά μπορείς.. είμαι συνδεδεμένοσ στον κινέζικο server και οι ευρωπαϊκές λάμπες μια χαρά παίζουν στα σενάρια με τις άλλες συσκευές μου
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
μια Χαρά μπορείς.. είμαι συνδεδεμένοσ στον κινέζικο server και οι ευρωπαϊκές λάμπες μια χαρά παίζουν στα σενάρια με τις άλλες συσκευές μου
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Και μπορείς να τους δώσεις και σενάρια που έχουν να κάνουν με συσκευές που είναι συνδεμένες στον κινεζικό σέρβερ ;;; Αν ναι ανέβασε screenshoot να δούμε και εμείς !!!
με συσκευές και European και Chinese
Ο/H ktlk21 έγραψε:
με συσκευές και European και Chinese
Δεν κατάλαβες ... !!! Καταρχήν το Aqara hub παίζει και στους 2 server !!! Τέτοια σενάρια μπορείς να κάνεις ;;;
δεν έχω το aqara hub αλλα το Chinese version 2
Ο/H ktlk21 έγραψε:
δεν έχω το aqara hub αλλα το Chinese version 2
Έχει καεί το μυαλό μου βραδιάτικα ... έχω πιει και κάτι ρακόμελα !!! Πως κάνεις σενάρια όταν οι συσκευές βρίσκονται σε άλλους σέρβερ ;;;
όλες οι συσκευές είναι στον κινέζικο server.... αυτό λέω... η λύση σε όλα είναι να έχεις μόνο τον κινέζικο server.. και ας έχεις ευρωπαϊκές συσκευές
Ο/H ktlk21 έγραψε:
όλες οι συσκευές είναι στον κινέζικο server.... αυτό λέω... η λύση σε όλα είναι να έχεις μόνο τον κινέζικο server.. και ας έχεις ευρωπαϊκές συσκευές
Πως βάζεις ευρωπαϊκές συσκευές στον κινεζικό σέρβερ ;;; Δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες !!!
σου έδειξα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0